bulunamayan ses

delipoyraz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ustalar-üstadlar-arkadaşlar merhaba

corsa c aracımın rot balans ve ön arka lastik değişimini 1 ay önce yaptırdım fakat yaptırdıktan 10 gün sonra kadar arabamın ön tarafından bir ses gelmeye başladı tekrar ustama götürdüm ön takımla veya lastikle alakalı değil dedi.sanayideki kendi ustama götürdüm kaloriferden dedi, elektrik ustasına götürdüm kalorifer iç hava devirdaim motorundan dedi iç devirdaimi arasıra çalıştır ses geçicek dedi ama geçen bişey yok ,yetkili servise götürdüm ses yok dedi araban sorunsuz(salla nasıl sallarsan kafayı yedim, ya ben paranoyak birisiyim garipten sesler duyuyorum ya kulaklarım süper duyuyo yada bu yetkili servisteki ustalar bi şeyden anlamıyo:D ) sizden ricam arkadaşlar arbamdaki sesi bulmama yardımcı olmanız sesin özelliği şöyle lastiğe taş sıkışır asfalta vurdukça çıtçıtçıt çıt bi ses gelir işte öyle bi ses vites boştayken, durunca herzaman yapıyor bazen kesiliyor bazen hiç kesilmiyor o sesi duymamak için teyp açıyorum ses yüzünden arabamın motor sesini dinleyemiyorum. opel corsama bu sebepten veda edicem soğumaya başladım arabadan. :help:

Burda Mustafanında ses konusunda takıntıları vardır. Uğrayabilirsen bizim servise bir uğra bir de Mustafa dinlesin. Bakalım nereden geliyor. nasıl sustururuz.

uğramaya çalışırım fakat bana uzaksınız başkanım vakit zor bulurum gelmek için oraya

güncel arkadaşlar değerli fikirlerinizi bekliyorum

Valla servislerin bile dinleyipte ortak karar veremediği bir konuda bizim yardımcı olmamız çok zor olur diye düşünüyorum :(

Yeliz'in dediği gibi,sen bir Mustafa abiye uğra bence

Arabanın neresınden tam olarak ses gelıyo onu bıle bılmıyoruzkı,Bı usta sağdan bı ustada solda Gelıyor demiş..Bız sesı hıc duymadan kesınlıkle motordan gelıyodur diyelım ozaman..çok gecmıs olsun..Yaptırınca nedenın nereden cıkdıgını yazarsan sevınırız..Hayırlı Forumlar.

abim sen başkanı dinle uğraşma bence bazen küçük sesler büyük hataların habercisi ola bilir bir anönce yetkili ve bu işi çiddiye alan ustalara götür yani mustafa ustaya

merhaba arkadaşım bnmde gelen sesler vardı en snunda arabanın ustası kendşm oldum

arabada tık tık tık ses geliyordu sürekli hava sirkilasyon kapağı bozukmuş tam kapatmayıp tekrar aıp tekrar kapatıyormuş gecici süre fişini çektim şimdilik yok

sonra motor tarafından gelen sesler başladı tıkırtılar götürüyorum ustalara falan hiçbişi bulamıyorlar falan
2 3 böyle can sıkıntısı oldu en sonunda gittim bildiğim bir ustaya dedim aç senteye bakalım 2 diş kayık çıktı piston tarafındaki

şimdi saat gibi oldu maşallah yağ gibi desem daha doğru ama tabiki yinede senin sesleri dinlemeden ne söylesek boş

arkadaşım yapbilirsen torpito gözünü sök orada iç sirkülasyon motorunu görürsün dinle oraları ses yapan sirkülasyon motorunu bul soketini çıkar rahatla. :) sirküsalyon motorundan başka bişey değildir.

Geri