18 May 2012 #52 A avicenna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma izmitten bi tek ben varım şimdlik bravoo bravoo takip ediyorum yazılanları ancak yağmur benim de haftasonunu istanbulda geçirme planımı bozdu açıkçası yine de yarın havayı görünce kesin karar vereceğim artık .. görüşmek üzere..
Ynt: Buluşma izmitten bi tek ben varım şimdlik bravoo bravoo takip ediyorum yazılanları ancak yağmur benim de haftasonunu istanbulda geçirme planımı bozdu açıkçası yine de yarın havayı görünce kesin karar vereceğim artık .. görüşmek üzere..
18 May 2012 #53 O onder12 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2012 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma saat kaç gibi olucak ? eğer akşam 10 11 gibi ise bende gelirim.
18 May 2012 #54 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma onder12 link' Alıntı: saat kaç gibi olucak ? eğer akşam 10 11 gibi ise bende gelirim. Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal ile 9-10 gibi buluşmuş oluruz. Mutlaka bekleriz senide.
Ynt: Buluşma onder12 link' Alıntı: saat kaç gibi olucak ? eğer akşam 10 11 gibi ise bende gelirim. Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal ile 9-10 gibi buluşmuş oluruz. Mutlaka bekleriz senide.
18 May 2012 #55 A avicenna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma istanbul ekibi gerçekten çok başarılı kısa sürede hemen etkili bir buluşma ayarlanıyor tebrikler general_Applause
Ynt: Buluşma istanbul ekibi gerçekten çok başarılı kısa sürede hemen etkili bir buluşma ayarlanıyor tebrikler general_Applause
18 May 2012 #56 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma avicenna link' Alıntı: istanbul ekibi gerçekten çok başarılı kısa sürede hemen etkili bir buluşma ayarlanıyor tebrikler general_Applause Genişletmek için tıkla ... +1 14alkiss
Ynt: Buluşma avicenna link' Alıntı: istanbul ekibi gerçekten çok başarılı kısa sürede hemen etkili bir buluşma ayarlanıyor tebrikler general_Applause Genişletmek için tıkla ... +1 14alkiss
19 May 2012 Konuyu Başlatan #57 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: Buluşma MeRt link' Alıntı: Büyük ihtimal ile 9-10 gibi buluşmuş oluruz. Mutlaka bekleriz senide. Genişletmek için tıkla ... nereye gidilecek bellimi ?
Ynt: Buluşma MeRt link' Alıntı: Büyük ihtimal ile 9-10 gibi buluşmuş oluruz. Mutlaka bekleriz senide. Genişletmek için tıkla ... nereye gidilecek bellimi ?
19 May 2012 #58 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma BurakyNk link' Alıntı: nereye gidilecek bellimi ? Genişletmek için tıkla ... Valla o konuda bir organizasyon yapmadık Burak. Biraz turlarız turladıktan sonrada civardaki kafeler de çay içip sohbet edebiliriz.
Ynt: Buluşma BurakyNk link' Alıntı: nereye gidilecek bellimi ? Genişletmek için tıkla ... Valla o konuda bir organizasyon yapmadık Burak. Biraz turlarız turladıktan sonrada civardaki kafeler de çay içip sohbet edebiliriz.
19 May 2012 Konuyu Başlatan #59 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Buluşma MeRt link' Alıntı: Valla o konuda bir organizasyon yapmadık Burak. Biraz turlarız turladıktan sonrada civardaki kafeler de çay içip sohbet edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Aynen Mert okkk
Ynt: Buluşma MeRt link' Alıntı: Valla o konuda bir organizasyon yapmadık Burak. Biraz turlarız turladıktan sonrada civardaki kafeler de çay içip sohbet edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Aynen Mert okkk
19 May 2012 #60 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Buluşma Herkese için uygun ise buluşma saatine 21.00 diyelim mi?