Bundan güzel bir Corsa c görmedim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aksine OPC hayranıyım..İnanın bu arabayla OPCyi yanyana koyun..yüzüne bakmazsınız..Resimler çok yanıltıyor sizi..hele ilk resim VIPER gibi duru yo (:

1537-1.jpg

870.jpg

bu 2 resimde ne gibi bi farklılık var? sadece logo iptali yapılmış.. Corsa OPC'de bulunan Opel arması çıkarılmış okdr...

1537-2.jpg

874.jpg

bu 2resimde de bence herşey aynı.. bagaj açma yeri ve logo iptal edilmiş, ledli stoplar konulmuş..

spoyler bile aynı yanii, ucuza bulsam 1dk. durmam, bnde alırım.......

var var..ben bu aracı 2-3 fuarda yakından gördüm..ama bir Allahın kulu durmuyodu başında..Tamamen reklam için getirilmişti..Ve senelerdir corsaya binerim hiç alımlı gelmedi bana..ön ve arka tamponda o kadar geniş boş alanlar varki..Oralara yırtıcı bir iki hava girişi ekleselerdi biraz daha çekici olacaktı..

Aracı biz yaptık kendi aracımın fuar resimlerindede aracımla yanyanadırlar.Arkadaşımın aracıdır.Bodykiti plastiktendir mugenin irmscherin hamann ın bodykitleri ile aynı malzemedir.Süper dayanıklıdır fiber gibi kırılmaz çatlamaz eğilmez kat kat atmaz.

Güzellik göreceli bir kavram ve zevk meselesi tabi ama şu ana kadar nerede nerey götürdüysek bu araç bizi hiç bir zaman mahçup bırakmamıştır.Canlı görünce o kadar iyi değil demişsiniz nerede canlı gördüğünüz sorabilirmiyim?Araç bir tek fuarda sergilendi siz 2-3 ten bahsetmişsiniz.İlgi gayet fazlaydı gerek dergi çekimlerinde gerek fuarda.Belki biz 500 den fazla kartvizit dağıttık ilgilenen arkadaşlara 2 gün içinde.Aynı bodykit için çok talep oldu şayet el yapımı olduğu için ve aracın sahibi aynısından başkasında istemediği için yapmamıştık.

Şu anda yeni bir makine aldık ve direk olarak plastikten çoğu şeyi üretebiliyoruz.Yakın zamanda opel panjurlarından yapıcaz birebir orjinal irsmcherlerden mesela.

Size beğenmek zorundasınız vs. demiyorum ama bari emeğimize saygı gösterin. 1.5 ay geceli gündüzlü çalışmanın eseri o araba.Emin olun şu sitede iki elin parmaklarını geçmez şu araçtaki emek.Nerde ne şekilde canlı gördünüz yada bunca senedir corsaya binmiş olmanıza rağmen size hiç alımlı gelmemiş fakat birde canlı gözle görün derim,eğer gerçekten 2-3 fuarda canlısını görmüşsenizde aklıma tekbir fuarda orda İzmir modifiye fuarında tanıtılmış bu aracı nasıl farklı yerlerde gördüğünüz sorusu geliyor.Umarım bu mesajı kötülemek için yazılmamıştır öyle düşünmek istemiyorum çünkü.İyi akşamlar

Çağrı, arka spoylerdan istesek? üretme ihtimaliniz varmı? cvbınız ewtse, bide fiyat nekdr olur acaba?

aksine OPC hayranıyım..İnanın bu arabayla OPCyi yanyana koyun..yüzüne bakmazsınız..Resimler çok yanıltıyor sizi..hele ilk resim VIPER gibi duru yo (:

Ayrıca buda çok talihsiz bir post olmuş.

Aracı yaparken duvarımızda OPC posterleri vardı.Ön tarafında panjur kısmını yapamadık oda satılmasaydı halledilicekti.Araç birebir opc nin aynısı diyebilirim sadece ön tampon biraz daha uzun duruyor oda sahibinin isteği üzerine ekstradan marşpiyelin arka kısmı üç parça.

Yüzüne bakılmıcak bir olay yok yani ;) Aksine opc omi değilmi diye çok fazla sayıda soran var ışıklarda bile :)

çağrı bey birebir panjur yaparsanız mutlaka buraya ilan verin

Geri