Bundan güzel bir Corsa c görmedim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağrı, arka spoylerdan istesek? üretme ihtimaliniz varmı? cvbınız ewtse, bide fiyat nekdr olur acaba?

Tabiki üretebiliriz neden olmasın.Ama dediğim gibi kalıbı yok el işçiliği yapıldı.Aracın gelse üstünde yapılsa daha sağlıklı olurdu ama bir corsa bulur buradada yaparız.Fiyat için şu an kesin birşey söyliyemiyorum.Çünkü elimizde hammaddesi yok.Tükettik hepsini.Siz bana özelden iletişim içim messenger verin isterseniz haftaiçinde yardımcı olayım.;)

çağrı bey birebir panjur yaparsanız mutlaka buraya ilan verin

Henüz yeni makinemizle üretime başlamadık başlar başlamaz ilk işimiz astra g , vectra b , astra h ,vectra c, vectra a , corsa b, corsa c,zafira b panjurlarından üretmek olucak.Talep çok fazla normal irmscherlerin fiyatları çok fazla çünkü.

bence tartışılması gereken şey güzellikten ziyade aynı ürünü üretebilme becerisidir.opc tamponu ile birebir olan bir ürün üretilmişe benziyor ve fiyatta sanırım daha makul...teşekkürler.....

bencede kötülemenin gereği yok ben fiber tampon kesinlikle yaptırmam ama bu plastik body kit çok farklı...
bu arada herhangi bir ön tampon yaklaşık kaça mal oluyor ???

Komple bodykit bu corsadaki gibi 2000-2250 ytl gibi oluyor ve istediğiniz gibi oluyor el işçiliği ile.Komple aynısının fiberine hala 1250 ytl fiyat çekiyolar....

bencede kötülemenin gereği yok ben fiber tampon kesinlikle yaptırmam ama bu plastik body kit çok farklı...
bu arada herhangi bir ön tampon yaklaşık kaça mal oluyor ???

Modelden modele değişir.Ama yardımcı olurum merak etmeyin.Fiberden daha pahalı olur öyle söyliyim fakat arada o kadarda büyük bir fark olmaz eğer ciddi ciddi düşünürseniz detayları konuşuruz ;)

Ben CORSA D OPC on ve arka tamponu istiyorum.
Eger opc almazsam yaptirmak istiyorum oda Bir haftaya netlesir.
Bu tamponlari yapmak mumkun mu ?
Araba Turkiye de degil ve getirmem simdilik imkansiz..

Yerimiz İzmirde üstünde çalışabileceğimiz bir corsa d lazım.Eğer tanıdığınız varsa ve çağırdığımız zaman modellemek için gelebilecekse neden olmasın seve seve yaparız ;)

Astra G OPC ön tampon yaparsanız başta ben olmak üzere çok talep olacağına eminim...

Geri