Bundan güzel bir Corsa c görmedim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20.000 ytl gayet süper fiyat

35 KES 52 sizi ophell.com dan hatırlıyorum sanırım...ordaki çalışmalarınızdan bilgi paylaşımlarınızdan baya etkilenmiştim.başka bir site de olabilir ama ben ophell diye hatırlıyorum.yaptığınız iş ne olursa olsun saygı duyulucak bir şey.araba üretemiyoruz ama parçalarını tamamen türk işçiliği adı altında sizin gibi becerikli kişiler bunu başarabiliyor.polemiğe gerek yok bir iş başarmışssınız yapmışsınız ve sergilemişsiniz...beğenilir yada beğenilmez emeğinize saygı duyuyorum.sahibinden com da resimlerini ve videosunu izledim aracın gerçekten hoş duruyor stenildiğinde ortaya çok daha güzel ürünler çıkartılabileceği sinyalini veriyor.Benim kendi adıma küçük bir tavsiye yada istek diyelim opc adı altın da araç model ve kasalarına göre fiyat larını çıkarmanız ve bizimle paylaşmanız.En basiti benim aracım vectra c2 ve sadece stopları satılıyor.ne tampon ne marşbiyel nede tampon ekleri...ön ızgarada dahil.benim kisi sadece bir öneri değerlendirmesi size kalmış.çalışmalarınızın devamını ve başarılarını dilerim.

Çok teşekkür ederim evet dogrudur.O forumdada bilgi paylaşımı yaptım uzun bir süre hala yapmaktayım elimden geldiğince...

Evet bu tarz bir çalışma yapmayı düşünüyoruz fakat bu araç çok zor şartlarda üretildi.Yani burda laf eden bir kaç arkadaşlın aracını yaptığı 1-2 günlük süreçte yapılmadı.Kaç orjinal tampon mundar edildi kaç ay çalışıldı bu aracın üstünde ne ben anlatıyım ne siz dinleyin inanın dehşete düşersiniz.Gece yarılarına kadar sanayide kalındı.Her türlü imkan zorlandı ve bu araç bugunlere geldı.Elımızde bahsettıgımız makıne olabılse dırek plastıkten herseyı uretebılecegız.Bir maket arabadan panjura komple bir aractan ıc konsola hatta plastıkten aklınıza gelebılecek herseye(renault megane 2 lerın camurlugu dahı plastıktır. ) Fakat malıyet cok yuksek su anda o asamaya gecemedık.Ama el yapımı bu corsa ve gercekten fıyatlar belkı yuksek gelsede piyasadakı cogu fıbercının fıber uygulamalara verdıgı fıyatlar hemen hemen.Ve ayrıcada fiber ile uzaktan yakından alakası yok görüp dokunmanız yeter.Orjınal tampon ne ise o.Şu anda direk olarak o işlemi yapabilmek için üstünde çalışmamız gereken araçlar var.Direk olarak araç üstünde uygulamalar ve modellemeler yapılıyor.Ama forumumuzdan bu şekilde talebi olan arkadaşlar araçlarını bırakırsa istedikleri modelin opc sini birebir yaparız hemde kalite eksiği olmadan ama fazlası ile :) Fiyatlarda modellerin büyüklüğüne göre yakın zaten.Ayrıca yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. :)

benim işyerinden arkadaş... Mehmet Mert ÖZCAN.. yunus abijim senin arkadaşmışş.. paso senin arabadan konuşuyoduk bi türlü gösteremedim sana derken nette gösterdim bu mu die evet oolemiis :) izmir buluşmasına - alsanjak - gelicess beraber :)

herşeyden önce emeğe saygı duymak lazım,bu aracı bu hale getirmek içinde epeyce bir emek sarfedilmiş.gayetde güzel olmuş.

ayrıca sitede bu araçdan daha güzel corsalar var tabiki,buda çok normal,ama bundan güzel olmayanlarıda var bence.

kendimizi çok kandırmayalım bence bu sitede bunun kadar güzel ve özeliikli bir corsa yok ;) hatta bence türkiyede dahi yok

renkler ve zevkler tartısılmaz senın arac guzel ama daha ıyılerıde var daha kotulerıde var herkesın arabası kendınce guzell sonucta emek verılmıs emege saygi:)

Ayrıca daha önce yaptığımız her aracı beğenende oldu beğenmeyende.
Belki bilen bilir 21 DC 100 ü.Onuda acaip beğenen bir kesim vardı hiç beğenmeyenbir kısımda.Ama en güzel insan aracıyla belli yerlerdeyken anlıyor.Zamanında Draglardaki standlarda araca olan ilgi sonucu olsun modifiye fuarlarından olsun dergitekliflerinden olsun herşey açıkça zaten ortayakonuyor bi kaç kişinin bu şekilde davranması çok normal :)

Geri