Emre abi çok teşekkür ederim o senin içinin güzelliği.Gerçekten çok teşekkür ederim çok sağol yorumun için.
Başlığa gelincede bende bu başlığı açmasını bilirdim o zaman insanlar altında birşey arardı ama birgün forumda gezerken şans eseri denk geldim ve emeğimiz olan birşeyi bazı insanların sırf kendi eksiklerini kapatmak uğruna karalamasına bir dur demek istedim ve başlığa saygı çerçevesi dahilinde yazmaya,bilgi vermeye başladım.Ama bazı seviyesiz arkadaşlar olayı farklı yere çekti sonuç olarak üyeliklerinden oldular.
Benim kimseye birşeyi kanıtlamaya ihtiyacım zaten yok beni tanıyan beni seven insanlar etrafımda olsun benim için gerisi zaten önemli değil.Yoksa zaten bu başlıkta yalnızca 1 fuarda oda İzmir fuarında çıkmış bir aracı 3 fuarda canlı canlı görmüş birşeye benzetemeyen arkadaşlar olmuş ben daha ne desemki.....
Baştan beri kötü niyet aramamak için aradım kesinliklede ortaya konuşmuyorum ama her ortamda olduğu gibi çürük elmalar mevcut,olucaktırda önüne geçemeyiz.
Benim tek isteğim kimseyle dalaşmadan karşılıklı birbirimize yardımcı olduğumuz fikirlerimizi paylaştığımız bir portalda yazışmak.Birde çevremde dostlarım olsun dediğim gibi gerisi yalan....