Bundan güzel bir Corsa c görmedim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlık incelemeye alınmıştır.Gerekli işlemlerden sonra tekrar açılacaktır.

Açılmıştır....

thnxx

Başlık incelemeye alınmıştır.Gerekli işlemlerden sonra tekrar açılacaktır.

Açılmıştır....

buraya msj atan bi üye ihraç edilmiş ama en son sabah ben msj atmıştım, o nie silindi?

bnm attığım msja karşılık, kötü cvp mı verdi de msjlar silindi?

bilgilendirirmisiniz?

elinize sağlık emek verilmiş ama corsa c sonucta oldusu olacağı bu:D:D:D

dermiiişimmm...

buraya msj atan bi üye ihraç edilmiş ama en son sabah ben msj atmıştım, o nie silindi?

bnm attığım msja karşılık, kötü cvp mı verdi de msjlar silindi?

bilgilendirirmisiniz?

Söz konusu üyenin attığı tüm mesajlarla birlikte ona cevap niteliğindeki tüm mesajları da sildim.Polemiksiz temiz bir başlık olsun, bizim olsun... ;)

hemşerim temizlik için sağol...

Ayrıca Çağrı arkadaşımız gerçekten çok kaliteli bir karaktere sahip..Benim için ( şahsi fikrim ) söyledikleri ve yaptıkları hiç tartışmasızdır..Tabiki kimse kimsenin zevkine bir şey diyemez.AMa şu da bir gerçek emek var.. O yüzden iyi de olsa kötü de olsa sınırlar içinde kimseyi kırmadan kimseyi üzmeden eleştirmek lazım..Ben bunun burasını beğenmedim şöyle yapsak demek var bir de burası berbat olmuş ben bunu aracıma bile takmam demek var..Bu dünya kaç günlük dünya ki kimseyi kırmaya deysin....Saygılarımla...

Emre abi çok teşekkür ederim o senin içinin güzelliği.Gerçekten çok teşekkür ederim çok sağol yorumun için.

Başlığa gelincede bende bu başlığı açmasını bilirdim o zaman insanlar altında birşey arardı ama birgün forumda gezerken şans eseri denk geldim ve emeğimiz olan birşeyi bazı insanların sırf kendi eksiklerini kapatmak uğruna karalamasına bir dur demek istedim ve başlığa saygı çerçevesi dahilinde yazmaya,bilgi vermeye başladım.Ama bazı seviyesiz arkadaşlar olayı farklı yere çekti sonuç olarak üyeliklerinden oldular.

Benim kimseye birşeyi kanıtlamaya ihtiyacım zaten yok beni tanıyan beni seven insanlar etrafımda olsun benim için gerisi zaten önemli değil.Yoksa zaten bu başlıkta yalnızca 1 fuarda oda İzmir fuarında çıkmış bir aracı 3 fuarda canlı canlı görmüş birşeye benzetemeyen arkadaşlar olmuş ben daha ne desemki.....

Baştan beri kötü niyet aramamak için aradım kesinliklede ortaya konuşmuyorum ama her ortamda olduğu gibi çürük elmalar mevcut,olucaktırda önüne geçemeyiz.

Benim tek isteğim kimseyle dalaşmadan karşılıklı birbirimize yardımcı olduğumuz fikirlerimizi paylaştığımız bir portalda yazışmak.Birde çevremde dostlarım olsun dediğim gibi gerisi yalan....

konuyu ben açtım .. ve iyi ki de açmışım .. amacım tartışma yaratmak değildi .. egri oturup dogru konusanlar zaten profesyonelliğini göstermiş ..
yok ya yok .. bunun gibisi yok .. bu aracı kötüleyenlerin araçlarına bakıyorum o yapılan corsanın yanından bile geçemez tamamiyle profesyonellik eseri için çagrıyı kutlamak gerekir böyle çalışmaya imza attıkları için .. Hala da söylüyorum TÜRKİYEDE bu araçtan güzel corsa c yok basa basa söylüyorum :) ve daha iyisi yapılana kadar da söyleyeceğim :)

Geri