Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır benzinli motorları kendi yapıyor opel sadece 1.3 ve 1.6 cdtı ları fiattan alıyordie biliyorum
dizellerde benzinlilerde fiatın değil bu konu belki yüzlerce kez yazıldı çizildi şu sitede ama hala inatla fiatın deniyor powertrain adlı ortak bi şirket çatısı altında ortak geliştirilen bir platformda markalar kendi öz değerleriyle üretim yapıyor powertrain kapanalıda yıllar oluyor benzinli motorların ise uzaktan yakından alakası yok fiat ile...dizeller ve 1.4 turbo 140lık fiatın bildiğim kadarıyla çünkü opel daha 1.4 turboyu yeni astrada kullanmadan fiatın bravosunda bu seçenek vardı.
dizellerde benzinlilerde fiatın değil bu konu belki yüzlerce kez yazıldı çizildi şu sitede ama hala inatla fiatın deniyor powertrain adlı ortak bi şirket çatısı altında ortak geliştirilen bir platformda markalar kendi öz değerleriyle üretim yapıyor powertrain kapanalıda yıllar oluyor benzinli motorların ise uzaktan yakından alakası yok fiat ile...
Ayrıca 1.6 CDTİ diye bi motor seçeneği yok Opel'de. 1.7 CDTİ ise zamanında isuzu ile yapılan anlaşma sonucu doğmuş ve %100 Opel mühendislerince geliştirilip bu günlere getirilmiş bir motordur.