Bursada deneyimli Opel ustası araryanlar lütfen okuyun....

Özcan16FZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar,
arkadaşlar tanıdığım bir opel ustası var yaklaşık 20 yıldan beri bu işi yapıyor
sırasıyla 6 yıl renault yetkili servisinde , 5 yıl honda yetkili servisinde, 5 yılda opel yetkili servisinde çalıştı daha sonra kendine ufak çaplı bir yer açtı bu zamanlarda böyle usta bulmak çok kolay değil anlamadığı araba yok ve 10 numara usta aracınız tüm tamir ve bakım işerini gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz amacım reklam yapmak değil kesinlikle yanlış anlamayın size yardımcı olmak
ihtiyacınız olduğunda aşağıdaki tel.den ulaşabilirsiniz numarayı Özcan'dan aldım derseniz size esnaf işi yapar
adı: Bülent
tel:05327450658

selamlar

nerededir tamirhanesi acaba...küçük sanayide mi...yeni nesil araçlardan da anlıyor mu..bir de çakır oto var gazcılarda... orasını nasıl biliyorsun duydun mu

yücehünkara bi ara sürekli giden birisi olarak daha önce nerdeydin:D neyseki artık ihtiyacım yok:D

:) saol ihtiyaç olan biri olur belki.. allah ihtiyaç duydurmasın kimseye..

Mümkünse adres alabilirmiyiz Otomobil bu belli olmaz işimiz düşebilir:)

fıber ıslerı ıhtıyacı olan varsa araba yatagi mh.durak sk no 12 polıs okulu lambaları karsısı dewlet malzeme ofisi yanı ak oto aksesuar ruşit mustafa kardesler cok ıyılerdır ıscılıklerı ıyıdır burak gonderdı dersınız arkadaslar reklam amaclı degıldır yanlıs anlasılmasın

oto sansıtte var motorcu ıyı usta adresı vercektım hangı blok oldugunu unnuttum bulunca yazıcam

Yeni nesil araçlardan gayet iyi anlıyor zaten size tavsiye etmemim amacı çalıştığı yerlerin tümü yetkili servis olması yüce hünkarda da çalıştı opelin tüm araçlarından gayet iyi anlıyor bursada sayılı ustalardan
adresi gençosmandan beşyola giderken tali yola girin 300 metre aşağıda tali yolun sağ paralelindeki şen sokakta çelebi otomotiv telefonu vermiştim ihtiyacınız olduğunda ararsınız

teknolojik donanımı nasıl bu ustanın tamirhanesinin...tech2 falan var mı elektronik cihazı bol mu yoksa ole gel benle deyip sagda solda alet mi arıyorsunuz...parca için bağlantısı mı var yoksa kendi deposu var mı...

Geri