bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nurinin işi çıkınca bizim cam film işi bugünlük yattı.
haftasonuna doğru yapacaz artık kısmetse.
piano balck bulursan haber ver söker yeniden yaparız burak :D
acele etme abı yavaş yavaş nurıye gıtcemde ıyıleşemedım gececıyız bu hafta bu sabah bır torba ılac daha verdı doktor ılac kolleksıyonu yapcam yakında:D

burak tekrar gçmiş olsun diyeyim. senin asıl ilacın iyice dinlenmekten geçiyor...

acele etmemin tek nedeni 3 numara cam filmiyle çok dikkat çekmem. ceza yemek istemiyorum.

hayırlı olsun kardeşım adnan bır tane 2 numaralı adamım :D
hayırlı olsun faık yenı işin ;)
faik pıano black kaplatırız beraber ben parayı bulıyım haber veırım :D
bana da carbon daha iyi olur gibi geliyor ama bakmak lazım tabi
sen yaparsan ben her türlü burak :D

bu arad iş için sağolun hepiniz işim yeni değil aynı fabrika ama mekan farklı internet sadece muhasebede kullanacağımız sitelere açık diğerlerine kapalı o kötü oldu

bana da carbon daha iyi olur gibi geliyor ama bakmak lazım tabi
sen yaparsan ben her türlü burak :D

bu arad iş için sağolun hepiniz işim yeni değil aynı fabrika ama mekan farklı internet sadece muhasebede kullanacağımız sitelere açık diğerlerine kapalı o kötü oldu
cıf işmı takılıyon onu anlamadım fabrıka taksı aynı andamı göturuyosun :D
carbon mu dıyosun yanı ama sıyah bence daha ıyı olur orjınalı de pıano black corsa d yenı versıyonda cok şık duruyor hoşuma gıttı :D

cıf işmı takılıyon onu anlamadım fabrıka taksı aynı andamı göturuyosun :D
carbon mu dıyosun yanı ama sıyah bence daha ıyı olur orjınalı de pıano black corsa d yenı versıyonda cok şık duruyor hoşuma gıttı :D
aga para lazım düğün yapacağız aynen hafta içi fabrika c.tesi taxi mode piano black kaplatacağımıza boyasak daha sağlıklı olmaz mı müdür

Geri