bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ıyı guzel olmuşda hanı sıyah olcakti daha ıyı olurdu bence pıano black daha guzel durudu cunkı neden dersen alttakı maun şerıte uyum saglardı plaka haha yabancı denk gelmezdı 31 hatay zaten :D
slm söyle nurıye ummadıgı anda baskın yapcam ona :D

valla burak bunu bulabildik ve yaptırdık en azından kötü görünümü yok ettik zaten uygun bulabilirsem çıkmasını alıp orjinalini kullanma taraftarıyım.
plaka olayında onun muhabbetini yaptık memurla. 31 plakadan tam kurtuldum derken 32 denk geldi işte :D
60 lira fazladan vermeyeyim dedim gaz alırım araca daha iyi :rolleyes:

bende bi çakmak var abi kaynak makinesi gibi :D onla yapınca folyo kendınden geçio istediği şekli alıyo :D ne baloncuk kalıyo ne de hava :D yarın lastik alayım da önce :D sonra yaparız o işi inşallah.

sağolun beyler berker abi yeni işe başlamadım fabrikayı başka bir yere taşıdık muhasebe satınalma lojistik alayı aynı yerde o yüzden internette takılamıyoruz önceden muhasebe odası ayrıydı rahat oluyordu
adnan ilgilendi biraz burak en son da arkadaşlarını yönlendirmeyi unutma dedi :D
bende ön çıtaları kaplamak istiyorum ama nasıl becerebilirmiyiz ya

Nerden geldim Şu Bursaya ya. :mad:

İyi günler Bursa,günaydın herkese Hayırlı işler..

Faik yeni işin hayırlı olsun,başarılar dilerim

Ardaya geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim, daha iyi oldu,şişlik bayagı indi

Geri