bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba garaj
şişle nasıl sökülecek merak ettim şimdi şişi nereye sokucaz 4 tane minik vida var onlarıda sökemedim uygun uç bulamadım..

onlar alyan ile sökülecek. bende var eğer bulamazsan haber ver sökeriz.
şişleri o vidalar söküldükten sonra oraya sokup kanırtarak teybin çentiklerini içeriden kurtaracaksın.

burak orj.teyp üstünde küllüğün altındaki vidaları söktüm ama teybi sökemedim sen ne zaman müsait olursun ben bu hafta 05:00-13:30 çalışıyorum sanada uyarsa görüşelim halledelim şu işi teyp nasıl sökülüyor sökmek için ne gerekiyor söyle ona göre takım getireyim yanımda...:sorry:
ben kardesım gunduz calısıyorum 08,00 16,00 sana uyarsa buluşuruz erıklıdeyım ben :rolleyes:
bende ihsaniyede oturuyorum.
teybi sökmek için annelerimizin kullandığı şişlerden lazım. forumda fotoları vardı sanırım.
evet abı şişde olur :)

Günaydın Bursa..
Hıncal Uluç'un yazısını çok beğendim.. Alıntı:
...
Kaleci Serkan ile ilgili iddialar salı günü bana da geldi. Teklif edildiği değil nerdeyse iş bitti diye… İşin bu hale gelmesi tabii ki de tatsız. Bunlar kanıtlanması çok zor olaylar. Kanıtlanmadığı zaman da konuşmak işi daha da çirkinleştiriyor.

Ligin marka değeri deniliyor işte marka değeri böyle düşer. Maçı seyretmedim ama sabahtan beri televizyonlar da izledim. Serkan’ın yediği golleri gördüm. Bir kaleci kötü gol yiyebilir ama Galatasaray maçından beri Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda oynadığı kritik maçlara bir bakın. Leo Franco talihsiz bir gol yiyor, Murat Şahin talihsiz bir gol yiyor, Ivesa talihsiz bir gol yiyor, Serkan talihsiz bir gol yiyor. Bütün talihsiz goller de nedense Fenerbahçe maçına rast geliyor. Bursa maçında talihsiz bir gol yiyen kaleci yok.
Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay, iki hafta önce yaptığı açıklamalarıyla durduk yere kıyametlerin kopmasına neden olan oldu. Sonradan kendisi de özür dilemek zorunda kaldı. Yani ne öyle konuş ne de özür dile… Bunca konuşmadan sonra Ankaragücü’nün oynadığı futbol ne? Hani şimdi bunları bağdaştır şimdi. Baştan beri söylüyorum. Bu futbolun bu hale gelmesinin sebebi spor medyasıdır. Türk futbol basını tarafsız değil. Türk basını çok kötü taraflı ve Fenerbahçe taraftarı. Türk spor basını ben kendimi bildim bileli Fenerbahçeli.

Zavallı Zalad neredeyse Türkiye’ye gelemeyecek durumdaydı. O kadar çok adamı aşağıladılar ki. Şimdi arka arkaya Fenerbahçe’nin şampiyonluğa giden her maçında Galatasaray kalecisi de dahil akla hayale gelmez goller yeniyor. Ama kimsenin sesi çıkmıyor. Şimdi bu tarafsız basın mı? - Ligin son haftasında Fenerbahçe ve Bursaspor’u zorlu karşılaşmalar bekliyor. Neler söyleyeceksiniz? Lig artık bitmiştir

Bugün çok yoğun geçti giremedim siteye fazla artık dinlenme vakti. İyi günler arkadaşlar.

Geri