iyi akşamlar arkadaşlar
burak kardeşim bnm arabaya çıkma 1.6 vectraların ön yayından bulabilirmiyiz 2 adet varmı tanıdıgın çıkmacılar fln?
erciyesde nevzat abı var ona bı sorun duzgun esnaftırErciyes oto var beşyolda ona sor istersen. 215 68 21
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar
burak kardeşim bnm arabaya çıkma 1.6 vectraların ön yayından bulabilirmiyiz 2 adet varmı tanıdıgın çıkmacılar fln?
erciyesde nevzat abı var ona bı sorun duzgun esnaftırErciyes oto var beşyolda ona sor istersen. 215 68 21
cıkma bulursun da ne kadar saglıklı olur bılınmez napıcan projemı vartamam çok teşekkür ederim bi geldigimde bakayım bulabilecekmiyiz
berker abı nerdesun
Günaydın Cemaat Dün Hıncalın yazısından eklenti yaptım FB ile ilgili kimse yorum yapmadı aşkolsun..
Abi herkesin alıştıgı br durum oldugu için ,kimse ses çıkartmamış demekki...
Eskisehir maçında kaleci İvesa yı izlerken sinirden aglayasım geldi, o nasıl yapmacık hareketler, nasıl bu kadar göstere göstere gol yenir.Üstelik her kanaldaki onlarca yorumcu aynı seyi söylerken hiç kimsenin kılı kıpırdamadı. Hele ikinci gol var ya, ders olarak izletilmeli. İşin ilginci maç 0-2 olduktan sonra İvesa kalede panterleşti doksandan top çıkarmya başladı...Neyse canım geçmiş olsun, daha fazla yazmayayım, banlamasınlar beni
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim dün biraz uğraştan sonra sökmeyi başardım hallettim işimi tekrar teşekkür ederim..ben kardesım gunduz calısıyorum 08,00 16,00 sana uyarsa buluşuruz erıklıdeyım ben
evet abı şişde olur