Abı gencler toplanmak ıstıyor ön ayak olurmusun dıcektıkBuradayim uşağum hayırdur ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abı gencler toplanmak ıstıyor ön ayak olurmusun dıcektıkBuradayim uşağum hayırdur ?
bana yakın olsan problem yok gelır hallederdım ıstersen gel şımdı halldıyım dıcem sökmussun kolay gelsın sanaarkadaşlar ilginize teşekkür ederim dün biraz uğraştan sonra sökmeyi başardım hallettim işimi tekrar teşekkür ederim..
bursayı banlasınlar berker abı sen banlanırsan bende durmam zatenAbi herkesin alıştıgı br durum oldugu için ,kimse ses çıkartmamış demekki...
Eskisehir maçında kaleci İvesa yı izlerken sinirden aglayasım geldi, o nasıl yapmacık hareketler, nasıl bu kadar göstere göstere gol yenir.Üstelik her kanaldaki onlarca yorumcu aynı seyi söylerken hiç kimsenin kılı kıpırdamadı. Hele ikinci gol var ya, ders olarak izletilmeli. İşin ilginci maç 0-2 olduktan sonra İvesa kalede panterleşti doksandan top çıkarmya başladı...Neyse canım geçmiş olsun, daha fazla yazmayayım, banlamasınlar beni
cıkma bulursun da ne kadar saglıklı olur bılınmez napıcan projemı var
bana uyarCumartesi kartiiing ?
hadı bakalım aklımda ulan sanayıdeydım aklıma gelmedı ıyımı cıkmacıdan gectım ha sımdı bıdeya bire bir oturuyo diyolar 2cm kadar daha kısaymış 1.6 yayları kafayı biraz bassa yeter banada ztn