2. el 20-30 bin tl arası focus-astra-bravo vb. tarzında dizel araç aramaktayım. kamuoyunun dikkatine
Aralarında en iyisi bravo kardeşim on numara araç valla ya motoro olsun torku olsun tam alıncak alet
iyi akşamlar herkese..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. el 20-30 bin tl arası focus-astra-bravo vb. tarzında dizel araç aramaktayım. kamuoyunun dikkatine
Milleeet,Sticker yaptırmak isteyen var mı ? 15 CM,İki renkli,5 Lira.. Ben yaptıracağım,varsa yaptıran yaptıralm EFT,Kargo masraflarını beraber karşılarız.
Katalog;
İsteyene,kendi istediğiniz tasarımda yapılıyor. Ben şu I Love olanı alacağım,varsa alacak olan haberleşelim.
en iyisi bravo ama bravolar da biraz pahalı be kardeşimAralarında en iyisi bravo kardeşim on numara araç valla ya motoro olsun torku olsun tam alıncak alet
iyi akşamlar herkese..
Burak şu 7 numaranın yüksekses olarak yazanı yok mu sevmiyorum böyle türkçeyi katlediyorlar
ayrıca ı love astra yok mu ?
Burak şu 7 numaranın yüksekses olarak yazanı yok mu sevmiyorum böyle türkçeyi katlediyorlar
ayrıca ı love astra yok mu ?
7 numarayı yaptırcam aklımda
tamam buragım yanlız o yazı ya turkce ya tam ıngılıce olsunAbi yaptırcaksan beraber yaptıralım hemen. Kargo ve EFT'yi paylaşalım,normal tek olunca 5 lira sticker,4 lira EFT,3 Lira kargo çok oluyor bi sticker için..
tamam buragım yanlız o yazı ya turkce ya tam ıngılıce olsun