ıngılızce olsun yada hıc olmassın o yazı boyutu nasıl burak kaca kac hayvan gıbı olmasınYüksek Ses yazdırırız abi.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıngılızce olsun yada hıc olmassın o yazı boyutu nasıl burak kaca kac hayvan gıbı olmasınYüksek Ses yazdırırız abi.![]()
ıngılızce olsun yada hıc olmassın o yazı boyutu nasıl burak kaca kac hayvan gıbı olmasın![]()
opel logosu boyuntunda olsa yeter burak15 CM 5 lira işte. Belirtiriz boyutunu.![]()
opel logosu boyuntunda olsa yeter burak![]()
ben bu stickerlere benzer bişey başka sitede biri yapıyodu ondan istedimde tanesine 20lira gibi bi para istedi burak eğer özel tasarımı 5liraya yapıyosa I love my vectra bi tane de ben isticem bide başka bi sticker var resmini şimdi eklerim
edit:
![]()
yazı stili bunun gibi daha düz olursa daha iyi olur. bir de
![]()
bu stickerin vectra B olanından yaptırma şansımız varmıdır?
ne oldu arabaya sattınmı ?olm burak olayı iş toplantısına çevirdinbenim şu an arabam olmadığı için yaptıramıyorum
![]()
araba satıldı kaporası alındı yarın ankaradan geliyo yeni sahibine oldu arabaya sattınmı ?
hayırlı olsun kaca gıttı özelse burdan yazmaaraba satıldı kaporası alındı yarın ankaradan geliyo yeni sahibi![]()