erman napıyon kardesım nasılsın ya bugun arabaya bı baktım metal subap kapak larını calmıslar ya canım sıkıldı bıraz tv bozuktu onu yaptırıkene fark ettımslmlar bursa nasılsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erman napıyon kardesım nasılsın ya bugun arabaya bı baktım metal subap kapak larını calmıslar ya canım sıkıldı bıraz tv bozuktu onu yaptırıkene fark ettımslmlar bursa nasılsınız
hoşgeldin hemşerim anteplileri görmek güzelyok yok gelmicem öyle bi uğradımyenge felan diyince konuyu bildiğim için yazayım dedim..ahh yenge naptın sen burak'a ayıp amaa yapılırmı böyle şey...duysa keşkeemm
vay kankam naber? nerde çalmışlar yaa bulursan haber uçur hemen bana silkeleyelim hemen hani sen bana pm atıyodun?erman napıyon kardesım nasılsın ya bugun arabaya bı baktım metal subap kapak larını calmıslar ya canım sıkıldı bıraz tv bozuktu onu yaptırıkene fark ettım
hoşbuldum ama gidiyim ben burası bursalıların mekanıhoşgeldin hemşerim anteplileri görmek güzel
bende antepliyim sadece bursada yaşıyorum bursalı olmak şart deil yani takıl dilediğin gibihoşbuldum ama gidiyim ben burası bursalıların mekanı
hayırlısıyla gıder gelırsın haydar kardesımon:on: tatile çıkıyorum 10 gün yokum
ooo haydar karting zaferini kutlamaya mı gidiyosunn?on:on: tatile çıkıyorum 10 gün yokum
atıyom kardesım unuttum ıslerım yogunlugundan ya kardesım kusuara bakma ermanımvay kankam naber? nerde çalmışlar yaa bulursan haber uçur hemen bana silkeleyelim hemen hani sen bana pm atıyodun?