bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı gunler arkadaslar bende corsa c tiptronık arac var ve arac yolda kaldı.... f hatası verdı arac servıse cekıldı....sorun sanzıman beynıymıs(komuru bıtmıs+debrıyaj balatasında da sorun olabılırmıs)...aramızda tıptronık arac kullanan varsa arada ustaya gosterıp sanzımana bakım yaptırsınlar yolda benım gbı kalmamak ıcın...

otomatık astra h emre kullanıyor cok sukur de tık yok maşallah kullanımdan kullanıma degısıyor eystonık şanzıman opellerde cok problem cıkarıyor uzursen gecmiş olsun gökhan

Eystronik şanzımanda kendi vites atıyormu hep merak ettim bunu yani triptronik gibi kendin ileri yada geri itmen mi gerekiyor sürekli :)

Eystronik şanzımanda kendi vites atıyormu hep merak ettim bunu yani triptronik gibi kendin ileri yada geri itmen mi gerekiyor sürekli :)
hem otomatık hem mauel tokatlayıbılyosun tır gıbı vıtes kolunu :D
+ - hesabı ıstedıgın devır aralıgında cok şekıl bırşey:D

beyler opel otomatık yada easytronık sanzıman olsun komur bıtme+debrıyaj balata asınma+kronık sorunlar zamanla ortaya cıkıyo..bunların surucu kullanımla alaksı yokmus....bırde gaz pedalının soununda ek pedal yerı var anıden motor dewırını 6.000 e cıkarıyo....bende corsa c 1.3 cdtı var easytronık*enıstemde yenı clıo dızel vardı beraber yarısa basladık bı baktım kı ben 3. vıteste 1 araba boyu fark yapmısım:D:D ....easytronık vıtesler gercektende cok hos surus keyfı olarak..helekı ist de yasıyosanızz.....

Geri