bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler opel otomatık yada easytronık sanzıman olsun komur bıtme+debrıyaj balata asınma+kronık sorunlar zamanla ortaya cıkıyo..bunların surucu kullanımla alaksı yokmus....bırde gaz pedalının soununda ek pedal yerı var anıden motor dewırını 6.000 e cıkarıyo....bende corsa c 1.3 cdtı var easytronık*enıstemde yenı clıo dızel vardı beraber yarısa basladık bı baktım kı ben 3. vıteste 1 araba boyu fark yapmısım:D:D ....easytronık vıtesler gercektende cok hos surus keyfı olarak..helekı ist de yasıyosanızz.....
gercekten kullanımı cok tatlı oluyor :D
Günaydın Bursa Hayırlı Günler..
burak abı nbr ya nasılsın yoktun bu aralar ışler yogun galıba :)

gercekten kullanımı cok tatlı oluyor :D

burak abı nbr ya nasılsın yoktun bu aralar ışler yogun galıba :)

Sağol adaş İşler yoğun hemde ne yoğun ayrıca Berker'deki dert bende de var (ev) oda kastırıyor bir yandan..
Bu arada Mustafa corsa parçası alımında bir hır gür olmuştu ondan sonra koptum ne oldu herşey tatlıya bağlanmıştır umarım

Sağol adaş İşler yoğun hemde ne yoğun ayrıca Berker'deki dert bende de var (ev) oda kastırıyor bir yandan..
Bu arada Mustafa corsa parçası alımında bir hır gür olmuştu ondan sonra koptum ne oldu herşey tatlıya bağlanmıştır umarım
allah kolaylık versın mustafa hangı mustafa hır gur yapmış benım haberım yok :D

yaw bi şerefsiz biri vardı siteden yeni üye işi düşünce giren biri ihtiyar diye biri bu adamla bi telefonda konuştuk. tam bi dolandırıcı çıktı işte ondan dolayı beni sinirlendirdi bide utanmadan ben sesimi çıkartmadım yok verdim gittti parasınıda ödedim.

sonrada bi baktım utanmadan siteye gelmiş yazıyor bildiğiniz gibi değil neymiş ben kendimi dindar göstermişim :) sanki adama geldim namaz kılmamı izlettim müslümanlıktan bahsedince amcam bein sinirlendirdi sonrad arazi oldu daha siteye girmiyorum tehdit ettim ama yerini biliyorum ona bi süpriz yapıcam mesajda çektim.

Geri