Ben katılacağım bu sefer bir aksilik olmazsa. Opel yok ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gercekten kullanımı cok tatlı oluyorbeyler opel otomatık yada easytronık sanzıman olsun komur bıtme+debrıyaj balata asınma+kronık sorunlar zamanla ortaya cıkıyo..bunların surucu kullanımla alaksı yokmus....bırde gaz pedalının soununda ek pedal yerı var anıden motor dewırını 6.000 e cıkarıyo....bende corsa c 1.3 cdtı var easytronık*enıstemde yenı clıo dızel vardı beraber yarısa basladık bı baktım kı ben 3. vıteste 1 araba boyu fark yapmısım ....easytronık vıtesler gercektende cok hos surus keyfı olarak..helekı ist de yasıyosanızz.....
burak abı nbr ya nasılsın yoktun bu aralar ışler yogun galıbaGünaydın Bursa Hayırlı Günler..
aga bılıyon her turluheyttttttt varmı deli gibi mangal yemek isteyen!
varmı bursa caddelerinde cirit atmak isteyen!
ahhahahahaa koyamayız aga bızde okadar ınsan yok az arabayla cok iş yaparız rahat olbu sefer daha kalabalık olalımda opel z harfini yapmıştık bu sefer yuvarlağınıda koyalım
gercekten kullanımı cok tatlı oluyor
burak abı nbr ya nasılsın yoktun bu aralar ışler yogun galıba
allah kolaylık versın mustafa hangı mustafa hır gur yapmış benım haberım yokSağol adaş İşler yoğun hemde ne yoğun ayrıca Berker'deki dert bende de var (ev) oda kastırıyor bir yandan..
Bu arada Mustafa corsa parçası alımında bir hır gür olmuştu ondan sonra koptum ne oldu herşey tatlıya bağlanmıştır umarım
şuan elımde takvım bakıyorum vardıyeyeCumartesi akşam mı buluşacağız? 7'den önce olursa ben gelemem.
cumartesı bana uymuıyor 4+12 vardıyesı