bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın Bursa.

Ya biz bizim apartmandan bi abiyle Draglara gidicezde,yolu bilmiyoruz. Draglara gidicek yolu biren biliyle buluşup gitsek ? Kim gidecek draglara ?

İyi Pazarlar Bursa

Dragcı gördğm sizi :) gidin de foto çekin bari Burak, bekliyoruz

Drag alanına gıremedık otoban polisi vardı sokmadı içeri bizde mecbur istanbul istikametinde devam ettik. İlerde bi grup vardı sağa parketmiş. telefonla görüşme yaptılar. Drag alanını dağıtıyorlar demişler telefonda bizde mecbur döndük geri :)

Drag alanına gıremedık otoban polisi vardı sokmadı içeri bizde mecbur istanbul istikametinde devam ettik. İlerde bi grup vardı sağa parketmiş. telefonla görüşme yaptılar. Drag alanını dağıtıyorlar demişler telefonda bizde mecbur döndük geri :)
geçen sefer de aynı muhabbet olmuştu sonra terminalin oraya gittiğimizde telefon geldi nerdesiniz gelmiyonuz mu drag a dediler:D geri döndük:)

geçen sefer drag alanına gıttıgımde girmiştim ama rahatça. bu sefer polis döndürüyordu.

Dönüşte otobandan özdileğin oraya çıktım. Koruparkın önünde çalışma oldugundan dolayı organizenin içinden vermişler yolu :) Orda da bi baktım yılmaz abi. Çaldık kornaları selamlaştık devam ettik :)

Geri