bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aradım elemanları gıtmeyın dıye ıcıme dogmuş ama ben başka seyler keşfettım bugun :)

gecıt yapardık drag poloyla + clio hb + polıo hb . ne gunlerdı evden kacardık ehlıyaet yok bırsey yok cok cahilldık bızım buyumuz yoktu göturucek 106 heves ederdık ne zamanlardı :D
bugun dolaşırken bu makınelerı gördum topluyorlardı

Pontiac delı makına ya :D

Son düzenleme:
Ben girdim Drag alanına. :) Biraz kalkış falan yaptılar. Jandarma start verdi bazı yarışlara. :D Daha sonra otoban polisi geldi,pistin ortasına park etti arabasını. Daha sonra konuştular falan,gittiler yolu kapattılar. Giriştede plakaları almışlardı. Bizde mecburen dağıldık..

Bende Burak ı aradım gelme hiç abi diyince gitmedim izinsiz olduğu zaman böyle sıkıntıalr oluyor işte.

ben drag olursa sıze haber veırıım otosansıtte ustalar kendı aralarında kalkış yapıyor ara sıra akşam vakıtlerınde ;)

Burak arabanın prof resimlerini çektik o yüzden geciktim ama erken gelsemde bişey değişmeyecekmiş :)

İzinsiz bunların yaşanacağını herkes biliyordu aslında bir umutla yaptılar oda patladı. Bizde dün bol bol resim çektik prof bir makine almak lazım çok zevkli bir iş.

Geri