selam herkese , bu aralar yogunluktan pek siteye giremiyorum,Haydar gelmiş Görkem gitmiş, herkes ufaktan tatile kaçıyor, ne güzel bugun Yılmaz ın nikahi var Allah tamamına erdirsin , ömür boyu mutluluklar nasip etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah tamamina erdirsin hayırlı olsunselam herkese , bu aralar yogunluktan pek siteye giremiyorum,Haydar gelmiş Görkem gitmiş, herkes ufaktan tatile kaçıyor, ne güzel bugun Yılmaz ın nikahi var Allah tamamına erdirsin , ömür boyu mutluluklar nasip etsin
yılmaz abiye mutluluklar diliyorumselam herkese , bu aralar yogunluktan pek siteye giremiyorum,Haydar gelmiş Görkem gitmiş, herkes ufaktan tatile kaçıyor, ne güzel bugun Yılmaz ın nikahi var Allah tamamına erdirsin , ömür boyu mutluluklar nasip etsin
kanka naber?allah tamamina erdirsin hayırlı olsun
berker abi nasilsin görusemiyoz
iiyii kardeşim ne olsun güzel yali daydım babamla kardeşimi biraktim feribotla yeni kapıya gectiler ordan halkaliya askeriyeye kardeşimi teslim etmişkanka naber?
hoşgeldin adaşim tam nerde oturuyosunBende Bursa'dayım arkadaşlar.
Öğrenciyim, Zuhal Dörtçelik(Şenipek) Anadolu Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesinin Anadolu Teknik Lisesinde 10.sınıfı okuyorum.
Yaşım küçük olduğu için ne ehliyetim,ne de arabam var.
Aile aracımız olarak "Opel Astra CD" var.
Ama O'da kışın değişecek,bayaa oldu alalı,değişiklik zamanı geldi gibi..