ßursa^da Tık Yok Ya Arada ßi ßurak Aßide Yazıyodu Oda Yazmıyor Artık... Ne oldu ßursa Üyelerine Canlanın ßiraz Yav...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet yuzunu gören forumda cennetlik kardeşim nasilsin
kanka banana tipi cam silgleri fena degilmiş iyi siliyo ses yapmiyo sanada alalim sen beni ara ahmetiyidir burak sen nasılsın kardeşim bi ara şu benim silgileri ayarlayalım
ararım ben seni kardeşim..
arabanin camurluk sinyallerine park ekledik onunla ugrasiyodumßursa^da Tık Yok Ya Arada ßi ßurak Aßide Yazıyodu Oda Yazmıyor Artık... Ne oldu ßursa Üyelerine Canlanın ßiraz Yav...
Burak bende istiyorumkanka banana tipi cam silgleri fena degilmiş iyi siliyo ses yapmiyo sanada alalim sen beni ara ahmet
aman iyi hazırlan emre sonra benim gibi sürünme başarılar sınavlarındafinaller yaklaşıyo 7 günde 5 sınava gircem hiç bir yaz okulu bu kadar zor olmamıştı
tamam haydar yanlız sılgının olcusu lazım mesela astra g nınkı 40 cm olcu aklında olsunBurak bende istiyorum
aman iyi hazırlan emre sonra benim gibi sürünme başarılar sınavlarında
valla kardeşim hayırlı olsun insallah olursuneyvallah haydar bunları geçince sadece 2 adet dersim kalıyo sonra makine mühendisiyim hayırlısıyla