bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostlar ,
Yaptırdığım yer Tomurcuk oto kötü bir yer değil diye düşünüyorum , yarın tekrar ayara gideceğim umarım hallolur ,
Burak şehir dışına çıkacağımdan acele ettim biraz ama yaptırdığım yerinde iyi bir yer olduğunu duyduğum için buraya yaptırdım , şehir dışına çıkmadan önce biraz testetmiş oluruz diye düşündüm biraz acil oldu galiba , inşallah bir sorun yaşamayız ileride , kıllandım ama artık bakalım hayırlısı .
moral bozmak gıbı olmasın ama tam da yerınde yaptırmıssın ben bunların baska bayınde yaptırmısdım hergun sövuyodum ınsallah sorun hallolur dıcen bana baska yere gösterelım gösterırım ama iş işden gecmiş işcılık parası verırsın sorununu cözerım murat

gecen ömur abı geldı yanıma zovallı marka lpg kucuk sanıyede bayısı tamurcuk oto buyuk ıhtımal kızdırmışlar benı aradı halletık bızım arkadasda bır ufak sorun var sensör arızası olabılır arıza ısıgı yakıyor ara sıra işik yakıyor muhtemelen oksıjen sensöru benzınde yapmıyor ama bozulma asamasında tecrubelerıme dayanarak çozulmucek sorun yok allaha sukur bu işlerde acele etmıcen bunu bılırım

beyler bugun nılufer sonax ın onunden gectım ama ugrayamadım ısım vardı tam massif varya ızmır yolu uzerı sag tarafta tam arkasında......ama agustos gbı boya koruma yaptrcam garanti bankası sagolsun:D:D:D

selam arkadaşlar bi sorum olcak 1.6 comfort vectra larda merkezi kilite basıp kapattığında kapıları açık olan camı kapama özelliği yokmuydu (diğer bir adıyka cam kaldırma modülü deniyordu buna galiba)

selam arkadaşlar bi sorum olcak 1.6 comfort vectra larda merkezi kilite basıp kapattığında kapıları açık olan camı kapama özelliği yokmuydu (diğer bir adıyka cam kaldırma modülü deniyordu buna galiba)
özellık var anahtarı kapıya takıp kılıtleme pozısyonunda 2cı kere cevırdınızde acık olan camlar kapanacak:)

moral bozmak gıbı olmasın ama tam da yerınde yaptırmıssın ben bunların baska bayınde yaptırmısdım hergun sövuyodum ınsallah sorun hallolur dıcen bana baska yere gösterelım gösterırım ama iş işden gecmiş işcılık parası verırsın sorununu cözerım murat

Burak bir baktıralım oraya olmazsa senden yardım isteyeceğiz artık, işçilik ne kadar ? :)

Geri