bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam dostlar
2005 model opel astra aracıma BRC marka lpg dönüşüü yaptırdım 4 gün oldu , aracım tekleme yapıyor devir arac boşta çalışırken devir göstergesi sabit değil, motor stop edecekmiş gibi oluyor , ayrıca dönüşüm sonrası aracımda yakıt sistemi ile iligili olan arıza ışığı yandı nedeni ne olabilir yardımınızı rica ederim.
enjektörlerınden kaynaklanıyor olabılır + yazılımı tekrar guncelle ben sana dedım gel yaptırıyım şimdıden4 gunde böyle oluyorsa allah yardımcın olsun :)
eger beceremıyorlarsa söktur tupu oo hakkın var paranıda ıyeda al

Son düzenleme:
Tüpü iyi bir yerde yaptırmadıysanız başınıza dert aldınız demektir saçlarınız bile dökülebilir sıkıntıdan :(

Tüpü iyi bir yerde yaptırmadıysanız başınıza dert aldınız demektir saçlarınız bile dökülebilir sıkıntıdan :(
ben söyledım murat arkadaşa kusura bakmasın yanı bızım arkadasda böyle bır durum olsa ben duzeltırırdım hatta öyle bırsey olmadı yaptırdıgım kısılerde memnun kaldı ben yarın öglen sanayıdeyım aksel lpg gösterırız rolantı muhabbetı aklı verır neden böyle dıye benzınde yapıyormu bu muhabbetı:)

Abi benim o normal sanırım ben biraz anormalim benzinde hiç sıkıntı yok normal çalışıyor gazda bozuluyor rolanti ama sürekli yapmıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor sert fren yapınca bazen oluyor öyle . 2 gündür hiç bişey yok mesela :)

Abi benim o normal sanırım ben biraz anormalim benzinde hiç sıkıntı yok normal çalışıyor gazda bozuluyor rolanti ama sürekli yapmıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor sert fren yapınca bazen oluyor öyle . 2 gündür hiç bişey yok mesela :)
rölentı sensöru senın yolcu olmuş yenısı gerek galıba yada kablo temazsızlıgı var baktırmak lazım :confused:

Abi benzinde sorun yok amaaaaaaa hem deme öyle şeyler bozma moralimi :D Cumartesi sabahtan biri gelip baktıracak arabaya bakarsın satarım :D

hadı hayırlısı aksel ınsallah ben olsam alcagım arac volvo s40 olurdu tam keyıf arabası bıtıyorum valla :D

Dostlar ,
Yaptırdığım yer Tomurcuk oto kötü bir yer değil diye düşünüyorum , yarın tekrar ayara gideceğim umarım hallolur ,
Burak şehir dışına çıkacağımdan acele ettim biraz ama yaptırdığım yerinde iyi bir yer olduğunu duyduğum için buraya yaptırdım , şehir dışına çıkmadan önce biraz testetmiş oluruz diye düşündüm biraz acil oldu galiba , inşallah bir sorun yaşamayız ileride , kıllandım ama artık bakalım hayırlısı .

Geri