aynen hacı butce yettıgı kadarıyleteknolojiyi takip ediyoruz anlaşılan
bu arada buluşma yakın bı zamanda olucak ınsallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen hacı butce yettıgı kadarıyleteknolojiyi takip ediyoruz anlaşılan
aynen hacı butce yettıgı kadarıyle
bu arada buluşma yakın bı zamanda olucak ınsallah
nerelısın hacıben izindeyken olmaz inşallah
12-13 ağustos gibi bursadayım , bundan sonra olursa bende katılırım , umarım bu tarihten sonra olur bi horon teperiz hem
nerelısın hacı
ayvayı yedık desenebiraz karışık
doğum tokat niksar , baba köken ordu , anne köken trabzon
ayvayı yedık desene
tokat kavunu ısterım ha murat
nasıl degıl sen bılmıyon sen ye bı hele burdakı kavunlara benzermı hıc unutmuyorum yol kenarında amca satıyodu ustunede golgelık agac ormesınden örtu atmış branda gıbı abı bı yedık bal hemde soguk ya bıttım olaya erzurum donuşu tokat uzerı samsuna cıktıktokatta kavunu meşhur değildir ki
nasıl degıl sen bılmıyon sen ye bı hele burdakı kavunlara benzermı hıc unutmuyorum yol kenarında amca satıyodu ustunede golgelık agac ormesınden örtu atmış branda gıbı abı bı yedık bal hemde soguk ya bıttım olaya erzurum donuşu tokat uzerı samsuna cıktık
ben tokat dıyom murat valla dayı yemedıysen tokat kavunu tavsıye ederım köy kovunu hacı dayının bahcesınde koparmış satıyordu yol kenarında bızde 6,7 sene evvel polo varken 15 20 tane almıştık atmışştık bagaja denk geldı tadı damagımda kokulu kavundu tokat merkez dıyorum tabı trabzona yakınsa haberın olmaya bılır bı durumdanvalla kardeş ilk senden duydum kavunun meşhur olduğunu
yerli kavunlar vardır lezzetli ama meşhur değildir pek ..
benim tokat merkez değil ilçe ordu tarafına yakın ama tokata bağlı
ben tokat dıyom murat valla dayı yemedıysen tokat kavunu tavsıye ederım köy kovunu hacı dayının bahcesınde koparmış satıyordu yol kenarında bızde 6,7 sene evvel polo varken 15 20 tane almıştık atmışştık bagaja denk geldı tadı damagımda kokulu kavundu tokat merkez dıyorum tabı trabzona yakınsa haberın olmaya bılır bı durumdan