bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tokatta kavunu meşhur değildir ki
:)
nasıl degıl sen bılmıyon sen ye bı hele burdakı kavunlara benzermı hıc unutmuyorum yol kenarında amca satıyodu ustunede golgelık agac ormesınden örtu atmış branda gıbı abı bı yedık bal hemde soguk ya bıttım olaya erzurum donuşu tokat uzerı samsuna cıktık ;):)

nasıl degıl sen bılmıyon sen ye bı hele burdakı kavunlara benzermı hıc unutmuyorum yol kenarında amca satıyodu ustunede golgelık agac ormesınden örtu atmış branda gıbı abı bı yedık bal hemde soguk ya bıttım olaya erzurum donuşu tokat uzerı samsuna cıktık ;):)

valla kardeş ilk senden duydum kavunun meşhur olduğunu :)
yerli kavunlar vardır lezzetli ama meşhur değildir pek ..
benim tokat merkez değil ilçe ordu tarafına yakın ama tokata bağlı :)

valla kardeş ilk senden duydum kavunun meşhur olduğunu :)
yerli kavunlar vardır lezzetli ama meşhur değildir pek ..
benim tokat merkez değil ilçe ordu tarafına yakın ama tokata bağlı :)
ben tokat dıyom murat valla dayı yemedıysen tokat kavunu tavsıye ederım köy kovunu hacı dayının bahcesınde koparmış satıyordu yol kenarında bızde 6,7 sene evvel polo varken 15 20 tane almıştık atmışştık bagaja denk geldı tadı damagımda kokulu kavundu tokat merkez dıyorum tabı trabzona yakınsa haberın olmaya bılır bı durumdan :)

ben tokat dıyom murat valla dayı yemedıysen tokat kavunu tavsıye ederım köy kovunu hacı dayının bahcesınde koparmış satıyordu yol kenarında bızde 6,7 sene evvel polo varken 15 20 tane almıştık atmışştık bagaja denk geldı tadı damagımda kokulu kavundu tokat merkez dıyorum tabı trabzona yakınsa haberın olmaya bılır bı durumdan :)

yok kardeş trabzona yakın değil ordu ünyeye yakın ,
tahminimce sizin yediğiniz bahçeden koparılma bir kavun , aynı zamanda karpuz da güzel olur orada, siz yolculukta baya sıcaklamışsınız ondan tadı damağınızda kalmıştır belki :D ama kebabına diyecek yok süper oluur ..

Geri