bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başka bır baharı mı var bursadaysan görusuruk gene ayıpsın :D
herkes bırbırne uyuyor bılınmıyon organıze olmata problem ama yakın bı zmaanda buluşcaz ınsallah :D

başka bahara diye takılıyorum tabi bursadayım askere gidene kadar :)
artık ordudan yakalama emri çıkacak gitmezsem :D gitmeden biryerlere organizasyona katılmak isterim tabi bende ;)

hafta sonu zor oluyor burak yer olmuyor aıle bıyerlere gıtmek ıstıyor araba olmuyor mısal ;)
berker abıyı nıhat abıyı yılmaz abıyı özledı en son kışın buluşmuştuk onlarla onlara saygı göstermemız lazım evlı ınsanlar malum hafta sonu degerlendırıyorlar kiş ayı degılkı musaıt olsunlar her zaman :D

hafta sonu zor oluyor burak yer olmuyor aıle bıyerlere gıtmek ıstıyor araba olmuyor mısal ;)
berker abıyı nıhat abıyı yılmaz abıyı özledı en son kışın buluşmuştuk onlarla onlara saygı göstermemız lazım evlı ınsanlar malum hafta sonu degerlendırıyorlar kiş ayı degılkı musaıt olsunlar her zaman :D

Bana fark etmiyo abi. Ben metroylada gelirim. :D :D

başka bahara diye takılıyorum tabi bursadayım askere gidene kadar :)
artık ordudan yakalama emri çıkacak gitmezsem :D gitmeden biryerlere organizasyona katılmak isterim tabi bende ;)
bana bulaşan askerden kacıp buluşuyor rahat ol bursaya katılanlar bolumunun ılk sayfalarına bak askerdeykene bıle yazmısım :D

Burak hızına yetişmek mümkün değil 2 hafta yoktuk okuyamadım ben yokken yazılanları..
Bu arada Bir dahaki buluşmaya Neskarın servis müdürünü getireceğim süpriz yapacağım :D
(elemanla konuştum gelirim dedi)

Burak hızına yetişmek mümkün değil 2 hafta yoktuk okuyamadım ben yokken yazılanları..
Bu arada Bir dahaki buluşmaya Neskarın servis müdürünü getireceğim süpriz yapacağım :D
(elemanla konuştum gelirim dedi)
tamam abı getır başımızın ustunde yerı var ama yedek parca alsında gelsın %50 ındırımlı olsun burak abı ya :D

tamam abı getır başımızın ustunde yerı var ama yedek parca alsında gelsın %50 ındırımlı olsun burak abı ya :D

Yaw uzak durun yedek parçada servisten ..Benim arabanın korna yeri yırtılmıştı 55 kaat dediler tekine...indirim mindirim dediler yerim indiriminizi dedim.. Küçük sanayinin orada bir yer keşfettim ikisini aldım 20ye hemde orjinal GM..
Bu arada bacanağıda götürdüm oraya elemanın arabayı donattık resmen silecek vites körüğü şubu ..adam çok sevindi..

Geri