aga ayıp edıyosun ya kahve cay ıcıerız gel buyur ama bende araba yok pederde yer ıcer muhabbet ederız
bende var sorun olmaz , ayarlayalım bi akşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga ayıp edıyosun ya kahve cay ıcıerız gel buyur ama bende araba yok pederde yer ıcer muhabbet ederız
abı benımkıde yırtılmaya yuz tutu komple benımkı kapak dugmelerı ayrı degıl mısalYaw uzak durun yedek parçada servisten ..Benim arabanın korna yeri yırtılmıştı 55 kaat dediler tekine...indirim mindirim dediler yerim indiriminizi dedim.. Küçük sanayinin orada bir yer keşfettim ikisini aldım 20ye hemde orjinal GM..
Bu arada bacanağıda götürdüm oraya elemanın arabayı donattık resmen silecek vites körüğü şubu ..adam çok sevindi..
ayarlarız hacı bı akşam rahat olbende var sorun olmaz , ayarlayalım bi akşam
abı benımkıde yırtılmaya yuz tutu komple benımkı kapak dugmelerı ayrı degıl mısal
dukkan ısım ne parcacının burak abı
hehehehhe umıt e soyle rızelı dayının slm var dıye babamı ıyı tanırYedek parçacılara girerken hemen sağda Onur Oto diye ümit mi şafakmı öyle birşeydi çocuğun adı..
Direksiyon kaplayalım seninle vardı senin tanıdık galiba... Ucuz yapsın yaptırak beraber..hehehehhe umıt e soyle rızelı dayının slm var dıye babamı ıyı tanır
bende ondan baya bı alışverış yaptım tanırım umitı
yaptıralım abı derı kampalamalı 125 tl cıvarında aırbag dugme yerlerınıde tamır yapıyorlar osmangazıdeDireksiyon kaplayalım seninle vardı senin tanıdık galiba... Ucuz yapsın yaptırak beraber..
Çıkma alacağım ama tırsıyorum airbag'i takamazlar falan diye.. GençOsmanın neresinde dükkan..yaptıralım abı derı kampalamalı 125 tl cıvarında aırbag dugme yerlerınıde tamır yapıyorlar osmangazıde
alcagın araba ne model corsamı astramıÇıkma alacağım ama tırsıyorum airbag'i takamazlar falan diye.. GençOsmanın neresinde dükkan..