mahallenin gençleri hiç rahat durmuyor gazlayan gazlayana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler download hızım 7 upload hızım 0.700 daha ne olsunnnnnn
ne oldu halletınmı sıs farı işinı halledıysen gelde yapalımbeyler download hızım 7 upload hızım 0.700 daha ne olsunnnnnn
hacım gelcem gelcem de daha kargo gelmedı...dun aradım ıstanbuldakı parcacıyı 03-06 sıs farı 70 tl ye ısı bagladım.....kargo bugun elıme ulascak.....hocam pekı bu sıslerdekı xenon kit normal kısalardakı xenon kitlere gore farklımı???dun adamın gosterdıgı bana pek farklı gelmedı....gene yanlıs parca vermesınler???ne oldu halletınmı sıs farı işinı halledıysen gelde yapalım
mesut gelcem bugun gel sende atölyemiz burakların otoparkiyisin iyi
senın kısalarda h1 var sısler h3 almısındır ınsallah farklı kardesımhacım gelcem gelcem de daha kargo gelmedı...dun aradım ıstanbuldakı parcacıyı 03-06 sıs farı 70 tl ye ısı bagladım.....kargo bugun elıme ulascak.....hocam pekı bu sıslerdekı xenon kit normal kısalardakı xenon kitlere gore farklımı???dun adamın gosterdıgı bana pek farklı gelmedı....gene yanlıs parca vermesınler???
hacı h3 ayırttrdım sısler gelınce alcam hemen gdıp xenonları.....bu arada 70 tl olan sadece tekıydı cıftı 140 tl dun gttım opele bana sıs farının cıftını 364 tl dedı bende hadı beaaa dedım bu arada yazılım güncelleme yapıyolarmıs servıstekı adamla konustum hıc bı ıse yaramıyo sadece beyındekı hızı yukseltmek ıcın dedı 35 tl bosu bosuna verıyo yaptranlar dedı....hacı bu arada kolcak ın vıdalarını ters takmısızsenın kısalarda h1 var sısler h3 almısındır ınsallah farklı kardesım
cıfttı 70 se cok ıyı ya
tamam dostum elıne gecer gecmez al gel takalımhacı h3 ayırttrdım sısler gelınce alcam hemen gdıp xenonları.....bu arada 70 tl olan sadece tekıydı cıftı 140 tl dun gttım opele bana sıs farının cıftını 364 tl dedı bende hadı beaaa dedım bu arada yazılım güncelleme yapıyolarmıs servıstekı adamla konustum hıc bı ıse yaramıyo sadece beyındekı hızı yukseltmek ıcın dedı 35 tl bosu bosuna verıyo yaptranlar dedı....hacı bu arada kolcak ın vıdalarını ters takmısız