gurkan ınternette baktım 700 800 o ara sıfırHerkeze yeniden merhaba;-)
Uzun aradan sonra sahalara tekrar dönüş yaptım ;-)
Bu opel beni mahvetti ya klima komprosörü arıza yaptı ne yapıcam şaşırdım tavsiyelerinizi bekliyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gurkan ınternette baktım 700 800 o ara sıfırHerkeze yeniden merhaba;-)
Uzun aradan sonra sahalara tekrar dönüş yaptım ;-)
Bu opel beni mahvetti ya klima komprosörü arıza yaptı ne yapıcam şaşırdım tavsiyelerinizi bekliyorum...
gurkan ınternette baktım 700 800 o ara sıfır
gel sımdı erıklıye gecelım aotosansıte +10 kılımacım var baktıralım olurmu olmazmıNeskar dan öner bey ile görüştüm yan sanayisi 600 -650 arasında garantili diyor. bir yerde klima gazı kondu 60 tl ee birde koprosörü söktü şimdi yapmadan tak dediğimde de 70 tl işçilik alıyor.
çıkma sorun yapabişlir diyorlar.Başka bir klimacıyada gösterelim belki başka bir klimacı yapar dediler. ooff kafam karıştı zaten bu işlerden hiç anlamam hiç derdim bitmedi ne yapıcam şaşırdım
bu arada teşekkür ederim burak...
gel sımdı erıklıye gecelım aotosansıte +10 kılımacım var baktıralım olurmu olmazmı
orjını delphı zaten burak abı kafanızı kariştırmasınlar teşke ılk baştan sokturmeden bana söyleseydınız delphı varsa ınternetten 500 600 alın sıfır saAraba küçük sanayide bizim şirketin anlaşmalı tamircisinde sökük durumda klimada klimacıdaymış... Bu internetteki parça sitelerinde 500-600 delphi marka iyimidir ki acaba ?
orjını delphı zaten burak abı kafanızı kariştırmasınlar teşke ılk baştan sokturmeden bana söyleseydınız delphı varsa ınternetten 500 600 alın sıfır sa
abı dostlarımız var yapardık bırşeyler elımden gelen neyse artık saglık olsun nedıyelım servıslerı bılıyosun abı herseyın yenısını takmak ısterlerBizim müdürde muadile o kadar fiyat çekti markasını sormadım ama tamir olabiliyorsa tamir ettiririm dedi.. Kafası karışık elemanın karar veremedi...
Hatta ben 2 ay dayandın 1 ay daha dayan kış geliyor durumunu toparlayınca yaptırırsın dedim ..
Yazık ya adama bir rahat nefes alamadı arabayı aldığından beri ..
hiç arıza olmasa gelip evin önündeki arabaya girdiler.. 20 -25 gün serviste yattı araba..
Toplatıyor klimayı şimdi vazgeçti eli rahatlayınca bakacak sanırım..abı dostlarımız var yapardık bırşeyler elımden gelen neyse artık saglık olsun nedıyelım servıslerı bılıyosun abı herseyın yenısını takmak ısterler