bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tekrardan iyi günler herkese. 2004 model 307 1.4 Hdı 99000 km'de. bu arabanın ederi nedir ? takasa geldi.

tekrardan iyi günler herkese. 2004 model 307 1.4 Hdı 99000 km'de. bu arabanın ederi nedir ? takasa geldi.

Abi,enjektör fiyatlarını öğren arabanın bence ilk olarak. Çünkü dizellerde 100.000 km ve üstlerinde enjektörlerin değişmesi gerekiyor diye biliyorum..

aracın 500 tl'lik masrafı oldugunu söyledi sahibi. airbag lambası yanıyormuş ara sıra bilezik tarzı bişeyden bahsetti o alınıp takılması gerekiyormuş. 200 tl gibi bi fiyat sanırım. bi de sol arka aks değişicek sanırım. toplamda 500 tl gibi bi masrafı var.

307Hdi tavsıye etmem elektronik problemli tasarimi gidişi boktan makine emre gözlemdigim ve gördugum kadariyla boş ver dostum ya arabini bin ya sat takasa alma bence .

aracın 500 tl'lik masrafı oldugunu söyledi sahibi. airbag lambası yanıyormuş ara sıra bilezik tarzı bişeyden bahsetti o alınıp takılması gerekiyormuş. 200 tl gibi bi fiyat sanırım. bi de sol arka aks değişicek sanırım. toplamda 500 tl gibi bi masrafı var.

Abi masrafı varsa bide çok kârlı bi alışveriş olmayacaksa boşver gitsin..

ya o biraz da şans işi sanırım. astra da kiminin başını çok ağrıtıyor. Allah'a şükür benimki tık demedi maşallahı var.

1.6 sına biniyorum deli alet gidişi falan on numara. arabalarda da yok yok baya dolu 8 airbag, deri koltuk dijital klima, sunroof, cd changer 5'li, vs.

Son düzenleme:
Geri