Selam Bursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abı calısıyor cevre yolunda özellıkle dıkkatlı olun derım lamba sarı yanıyorsa gecmeyın bıle durun derım aktıfmişİzlemedeyim Burak
Ya sormayı unutyorum, bizim Bursada kurulan bu kameralı radar kontrolleri çalışmaya başladımı, dogru dürüst bilgi alamadık hiç bir yerde ? bilen var mı ?
abı calısıyor cevre yolunda özellıkle dıkkatlı olun derım lamba sarı yanıyorsa gecmeyın bıle durun derım aktıfmiş
Günaydın Bursa ..5 Gün aradan sonra site nihayet düzeltilebildi..Herkes bu durumu birşeye bağladı :Yok Server göçtü Yok veritabanı göçtü,Yok Kodlarda sorun var ama için aslı ben bu durumu Burak K. kardeşime bağladım ne yazdıysa o yazdıktan sonra giremedik
Trafik lambalarindan endişem yok da ben kameralı radarlardan tırsıyorum, cogunun altında 50 tabelası var, (Örneğin Metro Market Önü-Otogar Önü) ama o yolda 50 ile gitsen kamyonların altında kalırsın..ne yapacagiz bilmiyorum...
Bizim burdada 70 yaziyor cevre yolunda kamyonlar ayni dert abi sagdan sagdan gidiyoruz kamera olan yerlerde