bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlemedeyim Burak :)

Ya sormayı unutyorum, bizim Bursada kurulan bu kameralı radar kontrolleri çalışmaya başladımı, dogru dürüst bilgi alamadık hiç bir yerde ? bilen var mı ?

İzlemedeyim Burak :)

Ya sormayı unutyorum, bizim Bursada kurulan bu kameralı radar kontrolleri çalışmaya başladımı, dogru dürüst bilgi alamadık hiç bir yerde ? bilen var mı ?
abı calısıyor cevre yolunda özellıkle dıkkatlı olun derım lamba sarı yanıyorsa gecmeyın bıle durun derım aktıfmiş :D

abı calısıyor cevre yolunda özellıkle dıkkatlı olun derım lamba sarı yanıyorsa gecmeyın bıle durun derım aktıfmiş :D

Trafik lambalarindan endişem yok da ben kameralı radarlardan tırsıyorum, cogunun altında 50 tabelası var, (Örneğin Metro Market Önü-Otogar Önü) ama o yolda 50 ile gitsen kamyonların altında kalırsın..ne yapacagiz bilmiyorum...

Günaydın Bursa ..5 Gün aradan sonra site nihayet düzeltilebildi..Herkes bu durumu birşeye bağladı :Yok Server göçtü Yok veritabanı göçtü,Yok Kodlarda sorun var ama için aslı ben bu durumu Burak K. kardeşime bağladım ne yazdıysa :P o yazdıktan sonra giremedik :D

:D Valla bende ben yazdıktan sonra giremedim bi daha konuya. Artık içerde neler oldu bilmiyorum. :kop:

Trafik lambalarindan endişem yok da ben kameralı radarlardan tırsıyorum, cogunun altında 50 tabelası var, (Örneğin Metro Market Önü-Otogar Önü) ama o yolda 50 ile gitsen kamyonların altında kalırsın..ne yapacagiz bilmiyorum...

Bizim burdada 70 yaziyor cevre yolunda kamyonlar ayni dert abi sagdan sagdan gidiyoruz kamera olan yerlerde :)

Burak abi,cam filmi yaptıracak neresi var şöyle sağlam bir şey olsun QQ'da ki gibi arkalara 1 önlere 2 numara olcak..

Geri