bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emre arkadaşımda var HDİ 307 hiç bulaşma onun ki biraz kötü ama sorunlu oldu mu bitmek bilmiyor sorunluysa hiç alma derim yakıt güzel yanlız kokluyor resmen gidiş vasat :)

nakit ihtiyacından satıyorum arabayı. aracımdan daha düşük modellerle takas düşünebilirim elbette. önemli olan elime nakitin geçmesi. yoksa aracımdan memnunum ev muhabbetıne satılıga cıkardık işte.

nakit ihtiyacından satıyorum arabayı. aracımdan daha düşük modellerle takas düşünebilirim elbette. önemli olan elime nakitin geçmesi. yoksa aracımdan memnunum ev muhabbetıne satılıga cıkardık işte.

Teşke imkanin olsa satmasan hayirlisi olsun avrupa arabayla takas yaparsan cok ince eleyip sik dokumalisin pişman edebilir nakitin ihtiyacin varsa yerli araclarla takasa girmeni tavsiye ederim

bakalım artık kısmet. pejo arabaları çok geldi takasa hele ki 206 otomatik vitesler o yüzden de kıllandım bu araçlardan bi nebze.

Hahaha ayipsinya gel bi akşam senide cikariyim nasil oldu tampon
hajjjııııı tampon guzel oldu kaliteli işçilik var....tanıstım onur ustayla selam suledı sana oda arabasını fılan satmıs galıba onlarla ugrasıyomus....yarın sınavlar baslıyoo gel bıde sınavlara calıs yaaaaaa....

Geri