Emre arkadaşımda var HDİ 307 hiç bulaşma onun ki biraz kötü ama sorunlu oldu mu bitmek bilmiyor sorunluysa hiç alma derim yakıt güzel yanlız kokluyor resmen gidiş vasat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvahhhh beaaaa bırader nası ısterdım gelmeyı yaaaaa...sız bırader selalede serınleyın ben gene ewde bılgısayardakı fan dan anca serınleyımserinle gökhan resimlerle
eyvahhhh beaaaa bırader nası ısterdım gelmeyı yaaaaa...sız bırader selalede serınleyın ben gene ewde bılgısayardakı fan dan anca serınleyım
Bence vazgecersen iyi olurakşama arıcam adamı olumsuz cevap vericem artık nabalım
nakit ihtiyacından satıyorum arabayı. aracımdan daha düşük modellerle takas düşünebilirim elbette. önemli olan elime nakitin geçmesi. yoksa aracımdan memnunum ev muhabbetıne satılıga cıkardık işte.
hajjjııııı tampon guzel oldu kaliteli işçilik var....tanıstım onur ustayla selam suledı sana oda arabasını fılan satmıs galıba onlarla ugrasıyomus....yarın sınavlar baslıyoo gel bıde sınavlara calıs yaaaaaa....Hahaha ayipsinya gel bi akşam senide cikariyim nasil oldu tampon
emre bı tandgım vardı easytronık opel arac arıyodu......eger satarsan dırek nakıte ben bı ırtıbata gecerım hala araba almadysa???bakalım artık kısmet. pejo arabaları çok geldi takasa hele ki 206 otomatik vitesler o yüzden de kıllandım bu araçlardan bi nebze.