Nakit satıyorum zaten normalde, ama uygun bi araç gelirse takasta düşünebilirim. sonuçta yine araç alıcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yardımcı emreye xzenon gözlum bu işlerde ıyısınemre bı tandgım vardı easytronık opel arac arıyodu......eger satarsan dırek nakıte ben bı ırtıbata gecerım hala araba almadysa???
pejo ıyıdır dızellerı yakıtta cımrıdır ama dokugune denk gelırsen cok uzer ısyerınde n abı aldı memnun degıl arka aksa 750 yakın masraf ettı 90 bakımınada on takımnıa 600 700 daha masraf ettı kar edıyım dedı sakata geldı aslında corsa c dızel bulsan temız corsabursa nıcklı tanerde satıyodu 135 krş yakıyor şehır ıcınde kokluyor dızel emre acele etme bayram arabalar pahalı olcak zaten bayramda ınsallah satarsın takasa pek yanaşmanı tavsıye etmem kafana göre arac bakarsın sonrabakalım artık kısmet. pejo arabaları çok geldi takasa hele ki 206 otomatik vitesler o yüzden de kıllandım bu araçlardan bi nebze.
aleykumselem calış ula daha bodykit yapcaz lıglerde başladıhajjjııııı tampon guzel oldu kaliteli işçilik var....tanıstım onur ustayla selam suledı sana oda arabasını fılan satmıs galıba onlarla ugrasıyomus....yarın sınavlar baslıyoo gel bıde sınavlara calıs yaaaaaa....
Burak K. yakın zamanda bi foto çekelim aracı ilanı güncellicem.
hacım guzel ıscılık vardı bıde cok ılgılendıler......butun tampon boyamak hasarsızlıktan cıkıyodu ama genede eksperlerle konustum ayarlattım on tamponu bedavaya boyadılar......fenerbahce 1,karabuk-manısa ılk yarı o oynadım 100 tl kazandım senın müzik sisteminde gözüm var unutmaaleykumselem calış ula daha bodykit yapcaz lıglerde başladı
begendınmı ışcılıgı
yardımcı emreye xzenon gözlum bu işlerde ıyısın
sen merak etme çifte kavrulmusum