fotolar yalan oldu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geldı kanka dun yorgunluktan alamadım alper aradı aldıgım arkadaş begendındınmı dıye akşam 7 uyandım aradım almadım kargoyu dedım daha bugun sabah aldım elıme gectı bı paket yapmış sag olsun burdan almanyaya gıderdı vallaburak geldimi emanet ?
abı reno sag olsun mesaı kıtledı gece 12 sabah 08 calısıyorum bu hafta hafta sonu cumartesı gecesı tekrar işe gıtcez mesaıye pazar sabahı cıkcaz bu hafta full ıftardan sonra yarım yamalak kestırıyorum ıftardan sonra benım gelmem zor abıcım haftaya 30 agustosta mesaı kıtledıler elektırıklı araba uretılıyor reno felc akşamları dınlene dınlene calısıyoz vallaBeyler ramazanda bir akşam,iftardan sonra buluşup çay-kahve içelim biryerlede.Ancak hafta içi olursa iyi olur, malum haftasonu iftar davetleri oluyor.Ne dersiniz beyler, herkes fikrini söylesin , uzatmadan hemen bir kaç gün içinde bir akşam çıkalım oturalım.Burak vardiya durumu ne alemde ?
geldı kanka dun yorgunluktan alamadım alper aradı aldıgım arkadaş begendındınmı dıye akşam 7 uyandım aradım almadım kargoyu dedım daha bugun sabah aldım elıme gectı bı paket yapmış sag olsun burdan almanyaya gıderdı valla
abı reno sag olsun mesaı kıtledı gece 12 sabah 08 calısıyorum bu hafta hafta sonu cumartesı gecesı tekrar işe gıtcez mesaıye pazar sabahı cıkcaz bu hafta full ıftardan sonra yarım yamalak kestırıyorum ıftardan sonra benım gelmem zor abıcım haftaya 30 agustosta mesaı kıtledıler elektırıklı araba uretılıyor reno felc akşamları dınlene dınlene calısıyoz valla![]()
renoda bant ılerlemıyor elektırıklı duraksıyor bantta sorun var daha yenı olucak o kadarBurak elektriklinin seriye geçmesi 2011 haziran ama proje zamanı yoğun oluyor doğru , adetlerin arttığı da düşünülürse işler yoğunlaşacak![]()
allah kabul etsın beyler
yılmaz abı nevar ne yok nasılsın
kapı baca acık yatıyoz ben neler cektım allahtan orucu sakatlamadan atlatıım cok şukur dıkkat etmek lazım gecelerı serın oluyor artıkiyiyiz çok şükür yok bi yaramazlık, birtek haftasonu kötüydü, iki gün yattım yaz ortası nezle oldum fena çarptı...