Fotolar yalan olmadıda,adaptör alamadım bi türlü.. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçenlerde satıyodun bitane 3 lirayaFotolar yalan olmadıda,adaptör alamadım bi türlü..![]()
burak hajım gene bugun geldı bı adam farların cok guzel nasıl yaptın fılan dedı gururla anlattım bıdaha subhanıke okudum sanabence resımler uctu![]()
olum hallet artık şunları cuma ya da cumartesi şehirdışına çıkıcam yokum bi süre buralarda. gitmeden bi ilanı güncelliyim.
bence resımler uctu![]()
geçenlerde satıyodun bitane 3 liraya![]()
1 ay süreyle renault ta staj için bursadayım
buraları pek bilmiyorum ilk geldigimde misafirhanede kalmıstım arabayatagının tepelerde çok ters kalmıstı bide sanayi gibi geldi bana ordan bi kaçmısım mudanyada buldum kendimi şuan mudanyada kalıyorum hergün bursaya gidip gelioyrm.
sorulara gelecek olursak çocuklugumda bursaya geldigimmde iskendercilerin oldugu bi meydan vardı diye hatırlıyorum o nerede?
gezilecek güzel taraflar nilüfer tarafımı oluyor?
ve koskoca sehirde neden pansiyon türü ögrenci işi yer yok
karpuzun kilosu neden 1.60tl??
1 ay süreyle renault ta staj için bursadayım
buraları pek bilmiyorum ilk geldigimde misafirhanede kalmıstım arabayatagının tepelerde çok ters kalmıstı bide sanayi gibi geldi bana ordan bi kaçmısım mudanyada buldum kendimi şuan mudanyada kalıyorum hergün bursaya gidip gelioyrm.
sorulara gelecek olursak çocuklugumda bursaya geldigimmde iskendercilerin oldugu bi meydan vardı diye hatırlıyorum o nerede?
gezilecek güzel taraflar nilüfer tarafımı oluyor?
ve koskoca sehirde neden pansiyon türü ögrenci işi yer yok
karpuzun kilosu neden 1.60tl??
Tamam abi.
Yok abi duruyolar.
O kart okuyucuydu.
Buğra abi,
Kaldığın yer bizim buralara yakın. Buralarda öyle gezilcek yer pek yoktur.![]()
Gezilecek güzel taraflar derken nasıl bi yer istiyosun çarşı pazar mı ?Eğlence mekânlarımı ?
![]()