bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi ben 2007 dizel clio aldım ama aracı geri iade ettim yine bu model araba bakacağım. Şimdi aldığım arabaya dün kasko yaptırdım iptal ettirmek istesem paramı geri alabilir miyim ?

Poliçeyi iptal ettirirsen,bugunden poliçe bitiş tarihine kadar kalan günlerinin parasını alabilirsin :good:

Poliçeyi iptal ettirirsen,bugunden poliçe bitiş tarihine kadar kalan günlerinin parasını alabilirsin :good:

Öyleymiş abi bende öğrendim sigortacı arkadaşımdan teşekkür ederim yinede ilgilnden dolayı. Birde şu corsayı satta alalım abi :D

Abi ben 2007 dizel clio aldım ama aracı geri iade ettim yine bu model araba bakacağım. Şimdi aldığım arabaya dün kasko yaptırdım iptal ettirmek istesem paramı geri alabilir miyim ?
Aksel 0 düşünürsen renoda kampanya var fiyatlarda iyi düşmüş ayriyetten Bursaya özel indirim varmış 500tl ciddi düşünürsen haber ver maiste satışta müdür arkadaşım..

Aksel 0 düşünürsen renoda kampanya var fiyatlarda iyi düşmüş ayriyetten Bursaya özel indirim varmış 500tl ciddi düşünürsen haber ver maiste satışta müdür arkadaşım..

Burak abi symboll alayım dedim şimdi fiyatlarına baktım beni aşacak gibi Bursa'da temiz 2. el bulursam alırım hemen beklemedeyim bayram sonuna kalacak gibi.

Öyleymiş abi bende öğrendim sigortacı arkadaşımdan teşekkür ederim yinede ilgilnden dolayı. Birde şu corsayı satta alalım abi :D

Fırsatı kaçırdın Aksel :) satıyorum dedim kimse duymadı, sonra izmirden geldiler, 17500 e el sıkıştım ama içime sinmedi vermedim.Şimdi satmaktan vazgeçtim, kapalı garajda beni bekliyor.canım sıkıldıkça biniyorum :) Bazen hanım kullanıyor :)

Bakalım bakalım neler varmış..

Bu arada telefon alıcam,Nokia E55 düşünüyorum, kullanan bilen fikri olan varmı ?

Berker abi satarsan haberim olsun :) E55 için ise pek kullanışlı değil ama kibar telefon E71 veya E72 daha iyi gibi

Evet yine bir açılış media markt anatolium broşür burada.. Yarın sabah 6da açılıyor..
(Burak sen dikkate alma ...)
http://www.mediamarkt.com.tr/
ah be abı ya gecen gıttık teyıpler uygun ama pc parcaları pahalı vatan bılgısayarda daha ucuz vatanda bakın derım telefon pıyasasına dıkkat etmedım medıa martta bu sene aclısı yıldonumunde alan arkadaslar baya uygun telefon aldılar yıldonumu ve kurban haftasını bekleyın fıyatlar ındırıme gırebılır burak abı senı sevıyorumya bana cattın kaşlarını gene :D:D
Berker abi satarsan haberim olsun :) E55 için ise pek kullanışlı değil ama kibar telefon E71 veya E72 daha iyi gibi
e 72 guzel abı en ıdeal bende alıcam temızın denk getırıyım :D

alırsın eksık alırsın kac gun kullandıysan mesela :)
aksel benım pazarda arkadaslar var kurbandan sonra arac alın dıyor bekleyın pıyasa dusucek dedı otomatıkmen ve clıo 4 cıkacak clıo 3 ve 2 ucuzlucak zaten pıyasadan kalkacak clıo sembol bılgıne hb almanı tavsıye ederım 2011 ortasında sözleşme bıtıyor :D

Geri