bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ah be abı ya gecen gıttık teyıpler uygun ama pc parcaları pahalı vatan bılgısayarda daha ucuz vatanda bakın derım telefon pıyasasına dıkkat etmedım medıa martta bu sene aclısı yıldonumunde alan arkadaslar baya uygun telefon aldılar yıldonumu ve kurban haftasını bekleyın fıyatlar ındırıme gırebılır burak abı senı sevıyorumya bana cattın kaşlarını gene :D:D

:D :D
Yok yaw ne çatayım...OEM de vatan iyidir..
Benim gördüğüm 1199luk 102"lik LG LCD nin fiyat iyi (normalde 1800 kaat bu alet)birde 349a bulaşık makinası gerisi tırı vırı

Son düzenleme:
beyaz eşya cok ıyı orda fıyat banada seneye lazım bende alcam kısmetse seneye kendıme :D

Cuma günü olan Bursa-Fenerbahçe maçına gelen yok mu ?

media markt açılışını kaçırıyorum ya kahretsin. :S

Media Marktı boşverin Mustafa başlamış arabanın parçaları satmaya yazık yaa..:(

iyi geceler herkese. yollar çok kötü durumda heryerde baya bi su birikintisi var ben böyle bişey görmedim daha önce desem yeridir. allah mağdur olanlara kolaylık versin :(

Günaydın Bursa...Yağmur fena yağıyor...

Media Marktı boşverin Mustafa başlamış arabanın parçaları satmaya yazık yaa..:(
hayırlısı olsun artık gelen makıne comboyu unutturur :)
iyi geceler herkese. yollar çok kötü durumda heryerde baya bi su birikintisi var ben böyle bişey görmedim daha önce desem yeridir. allah mağdur olanlara kolaylık versin :(
cok fena ya fabrıkada su ıcınde kasa koyduk catıdan akıtan yerlere rezıllık gece cok fena yagdı suan bı tarafık var sabah akıllara zarar:(

Geri