bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın Bursa İyi haftalar herkese.. Bir bjklı olarak maçta çıkan olayları kınıyorum..İki tarafada yakışmadı Meğer insanlar maçı değil kavgaya hasretmiş..Yazık günah..söylüyecek söz bulamıyorum

Aksam arkadaşim mactan geldi onu aldik işe gidiyoruz dehşet verici şeyler anlatti ben bide öglen mac öncesi takip ediyodum bu olaylari gördum her iki tarafa uzuldum yakişmadi

Günaydın Bursa İyi haftalar herkese.. Bir bjklı olarak maçta çıkan olayları kınıyorum..İki tarafada yakışmadı Meğer insanlar maçı değil kavgaya hasretmiş..Yazık günah..söylüyecek söz bulamıyorum

Kesinlikle yakışmadı, ben utandım açıkcası ama maalesef bir kısım Bursa seyircisi bu insanlardan oluşuyor :(. Beşiktaşlılar da az değil tabi...Volkan ın toyluğu sayesinde gereksiz bir kırmızı kart ve zorlu bir ikinci yarı oldu.neyse haticeye değil neticeye bakmak lazım,Tebrikler BJk :good:

52851_1.jpg

MOBESE Aralık sonuna kadar devreye giriyor
Bursa İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Aralık ayının sonuna kadar MOBESE'nin devreye gireceğini söyledi.
Bursa'da sürücülerin korkulu rüyası olacak MOBESE faaliyete geçiyor. İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, plaka tanıma sistemine sahip olan kameralar ile hız ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücüleri tespit edeceğini kaydetti.
Yılmaz, MOBESE sisteminin Aralık ayının sonuna kadar kayda başlayacağını dile getirerek ceza tutanağı fotoğrafı ile adrese gönderilmesini sağlayacak MOBESE'nin sadece trafik denetlemesi yapmayacağını , şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilen 367 kamerayla suçun önlenmesi ve suçlunun yakalanmasının sağlanacağını kaydetti. Yılmaz, şehir giriş ve çıkışlarına döşenen kameraların plaka tanıma sistemi ile çalıntı veya aranması olan otomobillerin anında tespit edileceğini kaydetti.
MOBESELER NEREDE OLACAK?
17 milyon TL'ye mal olan MOBESE sistemi test işlemleri sürüyor. Botanik Parkı karşısı, Gençosman Köprüsü İzmir geliş istikameti, Orhaneli Yolu, Çalı Kavşağı, İzmir Yolu, Mudanya Yolu, İstanbul Yolu ve Ankara Yolu otoban bağlantıları, Gençosman Köprüsü Ankara geliş, Otosansit Çevre Yolu girişi, Acemler Kavşağı, Uludağ Caddesi ve Real-Özdilek Market arasında kameralar plaka tanıyacak. İzmir Yolu, Üniversite Köprüsü, Küçük Sanayi Kavşağı, Bademli Kavşağı öncesi, Esentepe Kavşağı ile Korupark arası, Çamlıca
Kavşağı ile Beşevler arası, Buski ile Botanik Parkı arası, Gençosman ile Beşyol Kavşağı arası, Ataevler Metro İstasyonu ve Otosansit ile Erikli kavşakları arasındaki kameralar ise hız ihlali yapan sürücüleri tespit edecek.
Teknik Malzeme Kavşağı, Orhaneli Yolu Beşevler Kavşağı, Zübeydehanım Doğumevi Acemler istikameti, Real Kavşağı, Millet Mahallesi Kavşağı, Gürsu Kavşağı ve Tofaş Kavşağı'nda bulunan kameralar de kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere ceza yazacak.

MOBESE Haberini sabah radyoda dinledim, hayırlısı, hiç hoş olmadı bu iş ....:(:(

Facebook sayesinde aracını buldu!
52927_1.jpg

Çalınan otomobilinin resmini ortak paylaşım sitesi Facebook'a yükleyip mesaj gönderen oto sahibi, 24 saat geçmeden aracına kavuştu
Osmangazi ilçesinde market işleten T. B.'ye (41) ait otomobili hırsızlar düz kontak yaparak çaldı. Marketteki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen T.B. , hırsızların çaldıkları mallarla aracına binip düz kontak yaptıktan sonra uzaklaştığını gördü.
Durumu polise haber veren T.B. , bir taraftan da internet aracılığıyla Facebook'tan tanıdığı bütün arkadaşlarına aracım çalındı. Gören olursa haber versin" şeklinde mesaj yollayarak beklemeye başladı. İnternetten arkadaşlarına mesaj yolladıktan sonra bir arkadaşının kendisini arayarak aracının Gökdere Kavşağı'nda terk edilmiş halde bulunduğunu duyan T.B. otomobilinin yanına giderek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan parmak izlerini alarak zanlıların peşine düştü.

Aracına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen T.B., "Hırsızlar çaldıkları malzemeleri taşımak için aracımı çaldı. İçindeki bütün LPG'yi bitirdikten sonra yol kenarına bıraktılar. Polisler zanlıların eşkalini belirledi. Umarım en kısa zamanda bulunurlar" şeklinde konuştu.

Araçtaki parmak izlerini alan polis ekipleri, görüntülerden tespit ettikleri hırsızları yakalamak için inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

bilgilendirme için çok teşekkürler Burak Bey. Hiç iyi olmadı bu, anlamsız yerlerde 60 km hız sınırı varken hele...

cok kötu oldu ya mobese ya hıc olmassa 80 km olsa ıyı olurdu sehır ıcı :D

harbiden ya bi de kamerayı görünce frene asılan mallar yüzünden olan kazaları görün şimdi:D

Geri