bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bursaya 2 mac ceza besıktaşa 3 mac seyırcısız oynama cezası verıldı

bursaya 2 mac ceza besıktaşa 3 mac seyırcısız oynama cezası verıldı

Emniyetin hatası , adam gibi güvenlik önlemi alınmalı iki taraf bir araya gelmemeliydi...Sadece BURSA-BJK maçına özel bir durum değilki ,rekabet olan her maçta olabilir böyle şeyler.Her ne olursa olsun tatsız ve yakışıksız olaylar o ayrı konu...

Ne diyelim Sağlık olsun, yine filmler dönmeye başladı diyecegim, komple teorisi diyeceksiniz.Zaten maça atanan hakem BJK li oldugu bilenen Kamil Abitoğlu, Volkana verdigi gereksiz kartla oyunun kaderini değiştirdi...neyse Sağlık Olsun, daha lig uzun , görecegiz hep beraber....

Günaydın Bursa..
Hakem Abitoğlu değil Aydınustu...
Ben sana katılmıyorum Berker Bursa Trabzon maçında metrodaydım maç çıkış TS'li ve Bursalı taraftarlara geldim bir tane zibidi vardı 16-17 yaşında elinde yarısı yanmış TS forması vardı ufaktan bi çocuk vardı öte tarafta onu dövüp üzerinden formayı alıp yakmışlardı Diğer insanlar polis falan gelmişte küçük çocuğu almışlar bunların elinden...
Geçmişteki Olaylı körfez maçları + Geçen seneki Diyarbakır maçı...
Bir problem var belli bunun üzerine gidilmeli bence...Klüp bence pek umursamıyor..bu durumu..Hep Bursa taraftarı sütten çıkma ak kaşık ...

Günaydın Bursa..
Hakem Abitoğlu değil Aydınustu...
Ben sana katılmıyorum Berker Bursa Trabzon maçında metrodaydım maç çıkış TS'li ve Bursalı taraftarlara geldim bir tane zibidi vardı 16-17 yaşında elinde yarısı yanmış TS forması vardı ufaktan bi çocuk vardı öte tarafta onu dövüp üzerinden formayı alıp yakmışlardı Diğer insanlar polis falan gelmişte küçük çocuğu almışlar bunların elinden...
Geçmişteki Olaylı körfez maçları + Geçen seneki Diyarbakır maçı...
Bir problem var belli bunun üzerine gidilmeli bence...Klüp bence pek umursamıyor..bu durumu..Hep Bursa taraftarı sütten çıkma ak kaşık ...

Abi haklısın sabah hem işe hem foruma bakmaya çalışırken hakemin yanlış yazmışım pardon...Bu konuda hiç fazla söze gerek, google babaya fırat aydınus besiktas yaz, çıkan sonuçları sen oku , ben burada anlatmıyayım.Zaten camia ile az çok ilgisi olan herkes bunu bilir.Bu konuyu çok uzatmayacagım, benim fikrim bu yönde

Taraftara gelince o konuda özellikle texas grubu maalesef her türlü eleştiriyi hak ediyor.Biraz daha efendi olmayı, insan olmayı ögrenmeleri gerekiyor...

Günaydın herkese. Bir Beşiktaş taraftarı olarak iki tarafında haklı yanları yok Bursa taraftarları daha Gebze'de olay çıkarmışlar. Satırlarla, bıçaklarla deplasmana mı gidilir adamların gidiş sebebi belli güvenlik rezalet zaten. Keşke olaylar çıkmasaydı da Bursa Beşiktaş maçını Bursa'da misafir türbününde izleyebilseydim. Olaylar yanı sıra futbolu da geçmiştir. Şu an facebookda dönen muhabbet Beşiktaşın - Tofaş ile 29 Aralık'ta oynayacağı maçı konuşuyorlar. Sıkıyorsa gelsinler falan diye. Ama kimse bilmiyor Atatürk spor salonunda karşı türbün yok :) Kusura bakmasın kimse ama Bursa taraftarıda kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.

Bursa taraftarının (bir kısmının özellikle) kendisini geliştirmesi gerekiyor, Gebze de, Tünel de, Stad önünde polis ler çatışmanın en anlamı var, kimsiniz siz, nereye geliyorsunuz , amacınız ne derler adama...İşte böyle Türkiyeye rezil oluruz, adımızı çıkartırız bir sürü olumsuzluk....eğitim şart....

bu arada gelmlıkte ıkı abım muayne yaptırdı 2 sıde gecemedı bırısı cam orjınal degıl euro standartlarına uymuyor yan sanayı on cammış degıstırılmesı gerekıyormuş dıger arabada son susturucu eksoz ıcı sallanıyor duştu degıstır gel dedıler haberınız olsun gemlık sıkı degıl dıyenlere bılgısı olsun ..

bu arada gelmlıkte ıkı abım muayne yaptırdı 2 sıde gecemedı bırısı cam orjınal degıl euro standartlarına uymuyor yan sanayı on cammış degıstırılmesı gerekıyormuş dıger arabada son susturucu eksoz ıcı sallanıyor duştu degıstır gel dedıler haberınız olsun gemlık sıkı degıl dıyenlere bılgısı olsun ..

Hayırlısı Bakalım, bende cam filmi dışında bir eksik yok ama kalan kısmını perşembe sabahı yaşayarak ögrenecegiz.Bu arada Gemlik benim memleket ondan tercih ettim,hem de daha serbest oluyor yoksa sıkı olup olmaması pek umurumda değil :good:

Geri