bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende Yelize soyledim ama mesgul herhalde, dönüş yapmadı.Ceza bitiminde sıfırlanacaksa sorun yok
sıfır lanmıyomuş mantık dışı ya se göremıyosun dımı abı benım profılın altında damage gıbı ışaret var %20 duruyor bı ben göruyormusum baskası göremıyomuş dedı oktay abı sagolsun bana dönuş yaptı ama net bılgı alamadım berker abı :rolleyes:
uyarım %20 de sabıkalı gıbı oldum :D
bu arada görkem aradı slm var herkese ıyıymış egıtımlerı anfıde göruyorlarmış dışarda egıtım yapmıyolarmış :D

sıfır lanmıyomuş mantık dışı ya se göremıyosun dımı abı benım profılın altında damage gıbı ışaret var %20 duruyor bı ben göruyormusum baskası göremıyomuş dedı oktay abı sagolsun bana dönuş yaptı ama net bılgı alamadım berker abı :rolleyes:
uyarım %20 de sabıkalı gıbı oldum :D
bu arada görkem aradı slm var herkese ıyıymış egıtımlerı anfıde göruyorlarmış dışarda egıtım yapmıyolarmış :D

Burak oranın %20 oldugunu görebiliyorum , sanırım herkes de görüyordur :)
Bir bakla yeşil :) Neyse sıfırlanmıyorsa da takma kafana, seni ceza oranı ile
degerlendirecek degiliz ya :)

İyi geceler herkese. Bu mobeselerde hepsinde hız sınırı 70 mi ? Navigasyon bazı kameralardan geçerken 50 gösteriyor :s

Burak oranın %20 oldugunu görebiliyorum , sanırım herkes de görüyordur :)
Bir bakla yeşil :) Neyse sıfırlanmıyorsa da takma kafana, seni ceza oranı ile
degerlendirecek degiliz ya :)
o problem degıll abı ama cezam bıtmış neden böyle mantıksız ya :D
Cezaları üyeler göremiyor.. Benimde %20.. :D

Ama Berker abi sen görürsün.. :D
hahah evet berker abı göruyor kımın yaramazlık yaptıgını

akselerbol İyi geceler herkese. Bu mobeselerde hepsinde hız sınırı 70 mi ? Navigasyon bazı kameralardan geçerken 50 gösteriyor :s

aksel hız radar olan yerden yavaş gıt sonrasına gazla devam servısler öyle yapıyor :D

Geri