muro bı cumaya gıt sevap ışle bu boş zamanlarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berker abı servıs ler cok suratlı gıdıyo aklşam bızım servıs hızı bıraz duşmuş farkettım abı hız radarların oldugu yerde yavaş gıtcez dıger yerlerde bastır mursellGunaydın Herkese
Sabah olay fm de dinledim, "...hızı 78 ila 91 olanlara,xxx miktar, 91 ila yyy olanlar zzz miktar ceza kesildigini..." dediler, ceza rakamlarını tam hatırlamıyorum ama hız limitlerini kafama kazıdım 78 e kadar yolu var demekki, ama metro grosmarketin önündeki radara yaklaşırken 50 km tabelası var , o nasıl olacak anlamadım.Bu konuyu çözene kadar 55 le devam :good:
bursa mobese kamera izleme güzergahi
<hiz ihlal sistemi>
izmir yolu üniversite köprüsü küçük sanayi kavsagi arasi geliş
mudanya geliş bademli kavsagi öncesi
esentepe kavsagi ile kipa arasi gidiş geliş
çali kavsagi ile besevler arsi gidiş geliş
buski botanik arasi (istikameti)
gencosman besyol kavsagi arasi (istanbula gidş istikameti)
ataevler metro istasyonu metro gross market arasi
otosansit erikli arasi geliş
yukardakilerden, gemlik-as merkez-santral garaj güzergahı üzerinde olan bir nokta var mı? isimlere daha tam alışamadım da
bir de gemlik dörtyola gelirken mobese sistemi var, 50 km hız sınırı tabelası var hemen yanında. Orada da hız ihlal sistemi varmıdır acaba?
Atilla Kaptan, Bursaya girişte otobana girmeden direkt gelirken IKEA civarında kamera var listede olmadıgına göre tehllike yok diyebiliriz,aynı yoldan devam edip Özdileği geçince sağa (yakın çevre yolu) dönünce 2 km ileride yine kamera ve hız tabelası var, yine listede yok İlginç
Ama listede olan seni ilgilendiren, Çekirge/Nilüfer tarafından Gemliğe gitmek için yakın çevre yolunu kullanırsan,BUSKI den girişten sonra düzlükte kamera var (5 numara) , yok santral garajdan gemliğe gidiyorum dersen, Gençosman postane binasını gectikten yaklaşık 500 mt sonra kamera var (6 numara) , bir de senin bahsettiğin Gemliğe girişte bir kamera var ama plaka tanıma mı radarmı belli değil ...
teşekkürler Berker Bey, ne nerde, zamanla aşılacağız artık
aga ben çalışırkende gidiyordum cumaya dinime küfreden müslüman olsa bari bana diyene bakmuro bı cumaya gıt sevap ışle bu boş zamanlarında