bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı akşamlar bursa sırameşelerden bı arkadasın arkadası 120km ıle gecmış eve postalamışlar 270 tl resımlı ış cıddı ye bındı valla :D

ınsallah ceza gelmez aksel :(
50 yazan yer varya ustunde camera var bızım servıscı bıle yavaş gecıyor ordan gecsen ne olcak 2 km alıyor zaten ısın cılgını cıkkardılar artık ıstanbul trafıgı gıbı oldu sabah trafık yurumuyor

Abi 70 neysede 50 çok az babamı almaya Görükle'ye gidiyorum 1 saat sürüyor yol 50 ile gitsem :(

ınsallah ceza gelmez aksel :(
50 yazan yer varya ustunde camera var bızım servıscı bıle yavaş gecıyor ordan gecsen ne olcak 2 km alıyor zaten ısın cılgını cıkkardılar artık ıstanbul trafıgı gıbı oldu sabah trafık yurumuyor

Burak 2 km den alıyorda, 2 km mesafeye o sırada kaç tane araç giriyordur :) foto çektigini düşünsene ,tren gibi çıkar resim, en öndeki yandı :) bomboş yolda bir tek sen gelsen tamam diyecegim de...

valla direklerin yerlerini ezberledim yaklaşırken gazı kesiyorum geçince aynen devam:D:D

Burak 2 km den alıyorda, 2 km mesafeye o sırada kaç tane araç giriyordur :) foto çektigini düşünsene ,tren gibi çıkar resim, en öndeki yandı :) bomboş yolda bir tek sen gelsen tamam diyecegim de...
bı ceza da acemlerden yıyen arkadas rastladık eve göndermışler resımlı radar berker abı eve postalamaya başladılar artık :D
o radar cıhazları bızden akllıı teklololjıye sahıp malesef berker abı ıstanbul trafıgınden beter olduk 70 le trafıj yıgılma oluyor fabrıka ıs servıs cıkış saatlerı ızdırap oldu servıscıler aglanıyor böyle uyguluma olmaz dıye munıbusler 50 km :(

Geri