bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AC 664 plaka siyah renk GT-R 1 hafta önce beni saglam bi şekilde solladı ama siyah renk di başka bi r35 midir bu yoksa kaplama fln mı yaptılar ki :)

AC plakaydı sanırım,karanlıkta göremedim tam olarak plakayı ama çok sağlam gidiyodu.. :D Kültürpark'ın altında gördüm Yunus'un hemen üstünde ki caddede..

AC plakaydı sanırım,karanlıkta göremedim tam olarak plakayı ama çok sağlam gidiyodu.. :D Kültürpark'ın altında gördüm Yunus'un hemen üstünde ki caddede..

geçen hafta cuma saat 16.00 civarı görükleye gidiyorum tam otobandan görükle diye ayrıldım o tatlı virajlara 180-190 limit olarak dönerken aynada fark ettim siyah bişey geliyo astraya benzetiyorum ama nasıl geliyo bu fln derken 220 230 yürüdü gitti yanımdan:D

geçen hafta cuma saat 16.00 civarı görükleye gidiyorum tam otobandan görükle diye ayrıldım o tatlı virajlara 180-190 limit olarak dönerken aynada fark ettim siyah bişey geliyo astraya benzetiyorum ama nasıl geliyo bu fln derken 220 230 yürüdü gitti yanımdan:D

Adam 1 haftaya beyaz mı kaplattı arabayı acaba.. :D

Günaydın beyler.

Otosansitte benim tamircide de porsche carrera 4 var sesi olsun görüntüsü olsun harika bişeydi :) Birden o aklıma geldi nissan mevzusu geçince :D

Sabah sabah otoparka bir indim clio nun sol ön lastik janta oturmuş, kucagımda oglan önce onu kreşe bırakıp oradan şirkete geçecektim hesapta...kısmet dedik dönüp eve oglanı bıraktım, corsa ya atlayıp önce arkadaşı aldım, gelip lastiği değiştirdik oradan devam ettik.Bu arada clio dan sonra corsa ya binince elektrikli otomobil gibi geldi, cıt cıkmıyor :)

Günaydın beyler.

Otosansitte benim tamircide de porsche carrera 4 var sesi olsun görüntüsü olsun harika bişeydi :) Birden o aklıma geldi nissan mevzusu geçince :D
porshe mevzusu acıldı madem bır gun sansıtteyım forumdan gökhanı tamponunu sokturduk neyse kaportacı arkadasımız posrhe ıle megan2 carpısmıs porshe camurlugu meganın tamponuna gelmış neyse elın avucu kadar porshede göcuk var megancı adam arabasına daha bakmıyor ne var dıye dusununce almıs acaba ıcınden kasko yaptırımı dıye o ara gökhanla konusuyoruz ah su porshe falan kaportacı geldı yanımıza dedık kardesım porshe kac para yakıyo km de sorsana dedık normal kullanımda 450 krs agresıf 750 krs tabı bu soyledıgım yazındı ramazanda carrera 4 lacıvert dehset araba bı kalkısı vardı yan yan 1 vıtesıne kurban olıyım oyle bı kalkış yok :D
Sabah sabah otoparka bir indim clio nun sol ön lastik janta oturmuş, kucagımda oglan önce onu kreşe bırakıp oradan şirkete geçecektim hesapta...kısmet dedik dönüp eve oglanı bıraktım, corsa ya atlayıp önce arkadaşı aldım, gelip lastiği değiştirdik oradan devam ettik.Bu arada clio dan sonra corsa ya binince elektrikli otomobil gibi geldi, cıt cıkmıyor :)
maşallah de abı nazar deymesın :D

Geri