bana uyar hayırlı olsun kazasız belasızbursada bir buluşmamı yapsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana uyar hayırlı olsun kazasız belasızbursada bir buluşmamı yapsak
nesfit te yasin abi var ona tolgayı tanıyorum dersen yardımcı olur daha bi orjinal olur paspaslar hangi tolga derse rahminin arkadaşı tolga dersin daha da kolay tanırburak kardeşim bugün neskara uğradım yedek parçada vectra b uyumlu paspas yokmuş bulman zor dediler ama bizim abi nesfit i aradı universal varmış ellerinde kesim yerlerinden kesince bire bir vectra b için oluyomuş fln dedi nasıl bişeydir acaba bu ya bi gittiğimde baksammı? dışarda satılan paspaslar hep dandik adam gibi bi tane bulamadım ya..
ben olsam paspassız gezerimçok sagol tolga inşallah istedigim gibi bişey bulurum hiç begenmedigim halde metal görünümlüleri kullanıyorum 2 senedir
ben bunu pcde oynuyorum anca oyle hevesımı aldımBundan mı bahsediyorsunuz ..Yoksam başka araçmı bu resimdeki satılık şuan bursanın en pahallı aracı sahibinden deki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nissan-skyline-gt-r-3-8-530-h-32914518/detay?
hayırlı olsun kazasız belasız kullanherkese merhaba sonunda aracıma kavuştum dünden beri 260 km yaptık
astra g paspası uyar kardesım aslındaburak kardeşim bugün neskara uğradım yedek parçada vectra b uyumlu paspas yokmuş bulman zor dediler ama bizim abi nesfit i aradı universal varmış ellerinde kesim yerlerinden kesince bire bir vectra b için oluyomuş fln dedi nasıl bişeydir acaba bu ya bi gittiğimde baksammı? dışarda satılan paspaslar hep dandik adam gibi bi tane bulamadım ya..