bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak kardeşim bugün neskara uğradım yedek parçada vectra b uyumlu paspas yokmuş bulman zor dediler ama bizim abi nesfit i aradı universal varmış ellerinde kesim yerlerinden kesince bire bir vectra b için oluyomuş fln dedi nasıl bişeydir acaba bu ya bi gittiğimde baksammı? dışarda satılan paspaslar hep dandik adam gibi bi tane bulamadım ya..

burak kardeşim bugün neskara uğradım yedek parçada vectra b uyumlu paspas yokmuş bulman zor dediler ama bizim abi nesfit i aradı universal varmış ellerinde kesim yerlerinden kesince bire bir vectra b için oluyomuş fln dedi nasıl bişeydir acaba bu ya bi gittiğimde baksammı? dışarda satılan paspaslar hep dandik adam gibi bi tane bulamadım ya..
nesfit te yasin abi var ona tolgayı tanıyorum dersen yardımcı olur daha bi orjinal olur paspaslar:D hangi tolga derse rahminin arkadaşı tolga dersin daha da kolay tanır:)

çok sagol tolga inşallah istedigim gibi bişey bulurum hiç begenmedigim halde metal görünümlüleri kullanıyorum 2 senedir :)

astra g paspası uyar kardesım aslında :)

Geri