bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler bursa

Asker aga, netde ne geziyon bakalım :) biz iyiyiz sen nasılsın ? nasıl gidiyor

berker abi oldum yerde pc nete bağlı olduğu için nete giriyorum sık sık :) çok şükür iyiyim bi erken kalkmak zorluyo ama alıştım yaa.. dün teskereciler çıktılar acayip koydu ya adamlar bitirdi :) bizlemi bot bağladın diyolar :)

İyi akşamlar Bursa sakinleri :)

Geçen gün yazdığım problem vardı hatırlarsanız.. Anahtarı açıp immobilizer i sıkıştırmıştım, onu yapınca araç 3 gündür problemsiz aynen devam ediyordu, ancak ben ne olur ne olmaz içimde kalmasın diye götürdüm arıza cihazı olan bir yere. Bilgisayara bağladı. Programın adını tam bilmiyorum ama açılırken " Dio " ile başlayan birşeydi. Oradan Vitesin ordan bişeyler yaptı başladı. Tech2 dedikleri bu mudur ? Neyse taktırdık bir problem yok 3-4 kere tarattı, bende baktım bir şey yok, anlattım olayı immo oturmamışsa zorlanmıştır, normal dedi, kendide baktı bir şey yok. Ancak sonra kaputu açtı, manifold kaçırıyor abi dedi. Ben baktım forumlardan manifold sadece fazla yakıt tüketimi, devrinde gaz yememe gibi bir problem yaratıyormuş. Kalıcı bir şey oluşturmaz değil mi ?Aşırı önemli bir durum mudur ? En kısa sürede yaptıracam bakalım.

Geri