bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın.

Murat abi aynı durum benimde başıma geldi üye olacaksınız gibi bir konuşma geçmediyse aranızda itiraz edin iptal ediyorlar. Bir nevi yersen hesabı. Ben şikayetçi olacağımı bildirdim hemen iptal ettiler üyeliğimi hakkınızı arayın.
eniştemi aradım bende hemen iptal et dedim bilmiyorum ne yaptı bakalım bi gelişme olursa yazarım buraya aksel;)

Abi kayıt için onay vermediyse her türlü iptal etmek zorunda yoksa hukuki yola başvuracağınızı belirtin iptal edeceklerdir. Bilgilendirmeyide yaparsan bundan sonra bu olayla karşılaşanlar için fikir olur.

arkadaşlar günaydın.. sizinde bilginiz olması açısında bi konu paylaşacağım: akşam enişteme 7554444 numaradan msj geldi 250 kontörpuan kazandınız bu numarayı arayıp alabilceğimizi bildirmişler. bizde bu numarayı aradık eniştemden kimlik bilgileri ve kredi kartı bilgilerini güvenlik ve kontrol amaçlı olduğunu söyleyip aldılar ama şunu demediler 2 senelik üye olup 79 tl diye bişi demediler.. sabah netten araştırdığımda bi çok insanı bu şekilde dolandırmışlar siz siz olun kimseye kredi kartı bilgilerinizi vermeyiniz ve bu şekilde gelen mesaj yada mailleri dikkate almayınız. turkcell bu kadar aciz bir duruma düşmüştür bilginiz olsun...
zaten o bılgılerı vermıyceksın murat bızım pedere gelıyo bedava turkcellden msj gelıyo bedava tanımlandı kullanın dıye bız den hıc kredı kartı falan ıstemedı zaten emnıyet mudurluklerı cep telefonlarına uyarı ıcın paso msj atıyo boyle numaraları aramayın dıye

Son düzenleme:
bizim enişte aramış bugün vermiş veriştirmiş:D 2 gün içinde iptal olacak demişler ama büyük ihtimal geri ödeme olmayacak herkes şikayetçi bu konuda olan oldu artık yapacak bişi yok iptal olsunda gerisi boş artık..

zaten o bılgılerı vermıyceksın murat bızım pedere gelıyo bedava turkcellden msj gelıyo bedava tanımlandı kullanın dıye bız den hıc kredı kartı falan ıstemedı zaten emnıyet mudurluklerı cep telefonlarına uyarı ıcın paso msj atıyo boyle numaraları aramayın dıye
zaten bu numara turkcel.e bağlı bir servismiş orda sıkıntı yokta bu servisi çirkefliğe vurmuşlar artık kardeşim milleti kandırıyorlar..

Geri