bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
netten alma elden al bı xzenonda cıkmış bendee sorcam arabanızın antıfırızıne bakın benım o sıfır derece ıdı kampole degıstırdım -45 göruyor kalıfor acamıyorum acayıp bayıyo sıcaklık
ben cıkıyorum gorusuruz

sagol kardesım sımdede ıse gıdıyorum ısyerı hekımıne cıkcam murat ve metınle madıa martın altını ustunu getırdık genede navı bulamadık buldugumuzda konsola uymadı canımı sıktı basım kazan gıbı :(

g.olsun dostum dikkatli ol oralarda bide seni düşünmeyeyimm :) hastalığı siz gelin bide burda koğuşlarda görünnn.. millet kırılıyo hastalıktan :(

netten alma elden al bı xzenonda cıkmış bendee sorcam arabanızın antıfırızıne bakın benım o sıfır derece ıdı kampole degıstırdım -45 göruyor kalıfor acamıyorum acayıp bayıyo sıcaklık
ben cıkıyorum gorusuruz

yok yok bozuk mozuk gelir bende şans yok elimde patlar sonra:D

Keçi Gribi çıktı şimdi başımıza. Babamda 2-3 hafta çekti dikkat edelim herkese iyi geceler...Geçmiş olsun Burak abi.

geberıyorum ya bu nasıl gırıp kucuk emrahlara dondum dunkınden ıyıyım doktora cıktım bır suru ılac verdı salak gıbıyım kendımı tasıyamıyorum ya aksuruk tutuyor cıgerlerım gelcek nasıl gırıp anlamadım dıkkat edın kendınıze valla evde herkes gırıp oldu :(
murat 3,10 gece durakta ol

Geri