bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yeni kurtuldum gripten bol bol su ve c vitamini alın güneşi görüpte aldanmayın soğuğa delikanlılık işlemiyor:D:D

kent meydanın dogru yukarı cıkarken soldan gırcen dar bı yol var garantı bankası petrol ofsınden dogru otopark önunden ılerledıgınde gazcılara cıkan tek şerıtlı yoldan yukarı cıkcan cıktıktan sonra yol agzına geldıgınde hatıp oglu karsında görcen ordan yukarı cıkış yok ama serbest se cıkabılırsen cık cıkamassan arabayı musaıt bı yere park et aracın ampul tıpını soyleyıp zenonu alabılırsın orda sınan var erıklıde opellcı rızelı dersen tanıyabılır musterısı cok yogun bende bı ara gıdıcem bı xzenon cıkmış haber yollamıs bana bende bakcam :D
http://www.dolphin.com.tr/

arkadaştan bir borcumu alayım ilk iş oaraya girtmek olucak şu corolların ki gibi xenon istiyorum adamların xenonları süper ya ne beyaz ne sarı :D

Ben sanayinin ordaki yunus emre ticarete gittim 4300 aradım ama yoktu bende 6000 aldım.Bence 8000 liklere oranla cidden çok yeterli.

herkese iyi günler.. angel far ve stoplarımı satılığa çıkardım ilgilenen arkadaşlar pazar yerinden bakabilirsiniz bilginiz olsun:)

herkese iyi günler burak abi geçmiş olsun

sagol kardesım sımdede ıse gıdıyorum ısyerı hekımıne cıkcam murat ve metınle madıa martın altını ustunu getırdık genede navı bulamadık buldugumuzda konsola uymadı canımı sıktı basım kazan gıbı :(

Geri