bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler bursa

Umarım kontakta sorun olmaz....Bilseydim benimkiyle beraber gönderirdik..

Ne kapıda ne kontakta sorun olmadı, yeni anahtar oldugundan ilk anda kontak da takılacak zannettim ama sorunsuz çalıştırdık.Kumanda butonları da oldukça sert, yırtılma kopma yapmaz.

Bence kaliteli ve güzel bir ürün , bu paraya süpermiş

Bu arada LND Samet, Bursalı opelcilere hediye göndermiş, bir dahaki buluşmada dagitacagim.Yolu NOSAB a düsen olursa, hem cayimi içsin hemde hediyesini alsin .)

bu arada son opelimiz de dün itibariyle satılmıştır veccy son demlerini yaşıyor artık:D babam kendisine yeni araba beğenene ve bulana kadar bizde misafir gibi kalcak:):)

Tolga sen gel, çay kahve yemek sorun olmaz.Bu arada salı akşam üzeri K.sanayi yurtiçi kargoya geldim, dönüşte aklıma geldi, sizin dükkanı aradı gözlerim ama göremeyince döndüm
yurtiçi kargo parkoop un başında abi biraz daha ilerleseydin bizim dükkan az ilerde solda kalıyo Elvan Boya... Oto öztürkün tam karşısı....

iyi akşamlar bursaa
samet arkadaşımızdan aldıgım anahtarlıgı bende yarın yaptırıcam anahtarcı açamamıştı ağzını geçen sefer bu arada tavana folyo çektirip ruhsata işleten kimse varmı proje felan sıkıntı oluyor mu ??

Geri