bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paintball tam günümüzü alacagi için herkese uymayabilir. Hava müsadeli carting de olabilir, kapalı mekanda bowling de uyar.Yalnız zamanı herkese uyacak şekilde evvelden belirleyelim, şöyle kalabalık zengin katılımlı, tanışmayanların birbirini görecegi ,eğlenceli bir bir buluşma olsun diyorum

(haftasonu) Gündüz mü - (herhangi bir gun)gece mi ?
Carting mi Bowling mi ?

Karar vermek lazım

hayırlı cumalar

Paintball tam günümüzü alacagi için herkese uymayabilir. Hava müsadeli carting de olabilir, kapalı mekanda bowling de uyar.Yalnız zamanı herkese uyacak şekilde evvelden belirleyelim, şöyle kalabalık zengin katılımlı, tanışmayanların birbirini görecegi ,eğlenceli bir bir buluşma olsun diyorum

(haftasonu) Gündüz mü - (herhangi bir gun)gece mi ?
Carting mi Bowling mi ?

Karar vermek lazım

bu arada neskar izmir yolundakini geçince bursaya giderken solda yani bi carting vardı arabaları iyiydi baya şimdi yok :D o taşınmışmı acaba pisti genişlettilerse güzel olabilir

evet orda vardı bir tane ama nereye gittiği belli değil bende kızlarla gidicektim ama gidemedik :)

olum ben sana özel atamıyorum ne iş şu makineyi bekliyorum bugün gelecekti sözde kargo ama hala gelmedi gelsin makineyide alır gelirim sizin dükkan mı var

Geri